Evenimentul Zilei > EVZ Special > Cumpănașu a spart SECRETELE rețelelor de prostituție din Italia și Spania. Cine a răpit-o pe Alexandra!
Cumpănașu a spart SECRETELE rețelelor de prostituție din Italia și Spania. Cine a răpit-o pe Alexandra!

Cumpănașu a spart SECRETELE rețelelor de prostituție din Italia și Spania. Cine a răpit-o pe Alexandra!

Alexandru Cumpănașu a angajat investigatorii sub acoperire. Potrivit unei înregistrări difuzată pe pagina sa de Facebook unul din ei a stat de vorbă cu un proxenet român, șef de rețea în Italia și Spania. Dialogul, filmat, conține amînunte incredibile.

Fragmente din intervenția lui Alexandru Cumpănașu:

Interlopii din afara instituțiilor și cei din înăuntru instituțiilor au ajuns să se împuște în fața parlamentului. Iar instituțiile statului nu fac nimic.

Românii din Italia au generat un val de interes care au generat o nervozitate crescută a proxeneților cu fete în stradă. Românii din Italia au acționat și acum nu mai este nici o fată româncă pe stradă. În acest moment pe proxeneții cu fete la stradă sunt atât de speriați încât nu mai vezi o fată pe stradă. În Bari, intermediarii rețelei albaneze parcă au intrat în pământ. Nu mai este de găsit nici unul.La Roma fetele românce care se prostituează au fost relocate.

Lovitura cea mai dură pe care au resimțit-o proxeneții este că orice comandă specială venită din zona arabă, cea care a răpit-o pe Alexandra, este refuzată dacă fetele provin din România.

Filiera arabă a luat foc. Astăzi sunt pur și simplu disperați să nu se mai atingă de vreo fată româncă venită pentru acele petreceri speciale sau haremuri.

Investigatorii din echipa mea au sesizat o agitație crescută în zona spaniolă. Nu am discutat acest lucru până acum din motive dificil de explicat. Liderul rețelei românești care acționează în Spania, Clanul Clămparu, adică însuși Clămparu, a fost extradat în România și își ispășește pedeapsa într-o închisoare din țară.

Unul din investigatorii mei s-a întâlnit într-o parcare, cu A.D., un român care s-a ocupat timp de 20 de ani, cu plasare de fete în Hexagon și Spania. Nu am permisiunea să dau mai multe amănunte, dar redau un fragment din discuția cu acest cetățean român, parte a rețelei lui Clămparu. O discuție filmată.

O să dezvălui dialogul dintre investigatorul meu și proxenet. „Cum vezi treaba asta?” îl întreabă investigatorul. Proxenetul răspunde: „E clar că e manevră. Dracu știe a cui. Adevărul este că e nasol. Pentru toți băieții.”

Să continui dezvăluirea dialogului, pentru că este foarte important. „De când cu Dincă ăla și cu unchiul gagicii (adică eu, Alexandru Cumpănașu), lumea e panicată. Acum să o dăm pe bune. Măcăne treaba cu arsul. Fără vrăjeală. Dacă dementul ăla o omora era găsit cadavrul, ăla mergea la pușcărie și gata. Noi ne făceam treaba mai departe.”

„Acum treaba nu mai merge?”, întreabă investigatorul. Proxenetul răspunde: „Ba da, dar mai cu șustă. S-au apucat italienii ăia să vorbească și acum se feresc și albanezii. Nu mai e cum era înainte cu arabii. Toți fug ca dracu de noi…”

Cumpănași: S-a stricat piața! Asta spune proxenetul român. Nu-i mai vor arabii. Nu mai e cum era înainte.

Dialogul continuă. Proxenetul A.D.: „Toți fug ca dracu! De când e scandalul e multă gardă (n.n. poliție) pe coadă. Toți fug de carabinierii, de poliție, de garda de coastă”.

„Asta le trebuie și curvele românce, ale pe bune, nu alea răpite, nu mai au căutare. Fug toți de ele. Avea un rus un chef la Lyon, trebuia plasată marfă și ne-a zis: Fără românce!”

„De ce garda de coastă?”, întreabă investigatorul meu. „Hai nu te preface că nu știi. Ăia de jos, din Catania, așa livrau marfă la arabi.

Înțelegeți ce s-a întâmplat cu Alexandra? Puneau fete pe vase de pescuit și dacă îi prindeau garda de coastă spuneau că sunt emigranți.

„Acum pe bune, crezi că este moartă Alexandra?” întreabă investigatorul meu.

Răspunsul proxenetului A.D. și șef de rețea: „Dacă era moartă se știa una și bună! Acum e scandal mare. Am văzut cum împărțeau unii poze cu ea ca să o caute, să o găsească și să se termine odată. Ascultă la mine, iese belea mare dacă nu se face nimic!”.

„Dar de ce nu-l întreabă pe Clămparu? Ăla dacă vrea află…”

Intervenția integrală o puteți vedea pe pagina sa de Facebook.

 

Publicat in categoriile: EVZ Special, Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: