Bărbatul trecuse cu bine ultima testare psihologică, din august 2017, iar duminică şefii l-au trimis acasă de la seviciu, pentru că l-au văzut abătut, scrie Mediafax. 

Bărbatul se numeşte  Ilarion Nicuşor Arjocu şi are 36 de ani. Acesta este angajat al Gărzii de Intervenţie Tismana, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, din anul 2007.

"La data de 14 ianuarie, Poliţia Oraşului Tismana a fost sesizată prin apelul 112 de un bărbat de 40 de ani, din comuna Padeş, cu privire la faptul că fratele său, Arjocu Ilarion Nicusor, de 36 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu şi până în prezent nu a mai revenit. Mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi jandarmi efectuează căutări în zona localităţii de domiciliu şi în împrejurimi, fiind dispusă şi punerea în urmărire la nivel naţional”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Bărbatul trecuse cu bine testul psihologic, dar dădea semne de depresie. ”Ştiu că a dispărut de acasă, duminică, în jurul orei 18.00. Nu avea probleme în familie, era un băiat liniştit. Nu ştiu să fi avut probleme în dragoste. A fost la serviciu, a plecat de acolo, a venit acasă, ar fi spus familiei că merge prin grădină, să ia puţin aer şi nu s-a mai întors. Nu ştiu să fi avut vreo relaţie, nu este căsătorit, nu are copii. Ne-am mobilizat toţi, sperăm să fie găsit. Mă gândesc că îl găsim în viaţă, pentru că era liniştit, nu era cu probleme. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Mă surprinde pentru că nu am văzut un comportament aparte, era liniştit. Îi plăceau călătoriile, dar a plecat de acasă fără bicicletă, fără ATV, fără maşină, fără telefon, fără documente”, a zis Antonie Serafim, primarul comunei Padeş.

Persoanele care pot oferi detalii pentru găsirea lui sunt sfătuite să sune la 112.

 

 

 

Te-ar putea interesa și: