Stripăru, fost locotenent al unui alt interlop celebru, Clămparu, se află sub control judiciar și este cercetat în libertate, într-un dosar de trafic de droguri. Imediat după emiterea mandatului, polițiștii au fost alertată că Stripăru a dispărut fără urmă.

Acesta este cercetat într-un dosar de trafic de droguri și se pare că s-a mișcat mai repede decât oamenii legii, potrivit observator.tv.

„Mandatul de arestare preventivă nu a putut fi pus în aplicare întrucât acesta nu a fost găsit. Colegii de la departamentul Umăriri desfășoară activități specifice pentru localizarea lui. Este dat în urmărire generală și internațională”, anunță IPJ Sibiu.

Polițiștii recomandată ca oricine să îl vadă să sune de urgență la 112, Stripăru fiind extrem de periculos. Acesta este un fost luptător de kick-box și, totodată, cel mai temut locotenent al lui Clămparu. Marius Crăciun, zis Stripăru, a fost condamnat la 37 de ani de închisoare, pentru 15 capete de acuzare, precum lipsire de libertate și constituire de grup infracțional organizat.