Evenimentul Zilei > Actualitate > Alertă. Deputatul Ion Ștefan, zis Grindă, a ajuns de urgență la Spital. O macara a căzut peste el
Alertă. Deputatul Ion Ștefan, zis Grindă, a ajuns de urgență la Spital. O macara a căzut peste el

Alertă. Deputatul Ion Ștefan, zis Grindă, a ajuns de urgență la Spital. O macara a căzut peste el

Deputatatul PNL Ion Ștefan, poreclit ministrul „Grindă” a ajuns pe mâna medicilor după ce ar fi căzut de pe o hală industrială.

Deputatul Ion Ştefan, fost ministru al Dezvoltării, a ajuns, miercuri, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Sf. Pantelimon” Focşani, după ce ar fi căzut de pe o hală industrială.

Jurnaliștii de la Antena 3 au transmis că o macara a căzut peste el, acesta având lovituri la cap, mâni și picioare.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma, starea acestuia ar fi stabilă.

„Din păcate, colegul nostru, Ion Ştefan, a suferit un accident. În acest moment se află la spital, unde i se fac investigaţii amănunţite. Suntem alături de acesta şi de familia sa şi îi urăm multă sănătate şi însănătoşire grabnică”, a declarat, pentru Agerpres Cătălin Toma.

Deputatul Ion Ştefan ar putea fi transferat în următoarele ore la un spital din Capitală.

Ion Ştefan e cunoscut ca ministrul „Grindă”. A devenit celebru după ce a explicat că vila în care locuieşte a ieşit cu un etaj în plus dintr-o greşeală a constructorului.

„Nu sunt băiat pretenţios, aşa. La mansardă nu cred că am urcat de două ori pe an, aşa a fost, a greşit constructorul o grindă şi a ieşit mansarda etaj. Dar, asta e viaţa, doar n-oi dărâma casa. Ea şi-a dorit casă mare, ea să plătească”, declara Ion Ştefan.

Ion Ştefan este unul dintre oamenii de încredere a lui Ludovic Orban. Așa se face că Ion Ștefan, în 2019, a devenit  Ministrul Dezvoltării. Ca ministru, Ion Ştefan a făcut o declarație care a stârnit hohote de râs în spațiul public.

„Stau de vorbă cu colegii mei, cu oameni din minister, că ei sunt oameni, au CNP şi ei, sunt oameni ca şi noi, cu mâini şi cu picioare, cu ochi, se nasc sau sunt născuţi, vin la servici, se trezesc dimineaţa. Lucrăm mult în telemuncă, lucrăm mult la distanţă.

Şi am cerut să mărim ritmul de implementare a proiectelor, să semnăm, să investim, să fluidizăm. Şi am chemat întreaga echipă de conducere la programul operaţional regional.

Din discuţiile avute s-a ridicat problema că nu au laptopuri, că laptopurile sunt foarte mici şi că calculatoarele lor sunt din nou mici, depăşite şi-aşa mai departe”, s-a plâns ministrul într-o emisiune televizată.