Evenimentul Zilei > Politica > Ministrul Ion Ștefan, în plină criză de nervi: ”Întreab-o pe maică-ta, mă!”. VIDEO
Ministrul Ion Ștefan, în plină criză de nervi: ”Întreab-o pe maică-ta, mă!”. VIDEO

Ministrul Ion Ștefan, în plină criză de nervi: ”Întreab-o pe maică-ta, mă!”. VIDEO

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, a şocat cu răspunsul pe care i l-a dat liderului Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion care a cerut  permisiunea să-i filmeze vila.

Mai rare zilele când un ministru te trimite la ”mă-ta”. Este județul lui Marian Oprișan, unde mama lui este el. Iar mama lui are 7 vile într-un singur complex, în valoare de 3 milioane de euro. Spuneți-mi ce părere aveți, după ce ați urmărit materialul, a scris George Simion pe social media ataşând şi video.

George Simion a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleț cu imaginile surprinse de el la casa președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, și la cea a ministrului Dezvoltării, Ion Ștefan.

Ion Ștefan: ”Întreab-o pe maică-ta, mă!”

Ion Ștefan şi George Simion a avut un schimb de replici jignitoare chiar cu ministrul Dezvoltării, iar mai jos aveţi dialaogul Iată dialogul dintre cei doi:

George Simion: Vă supără dacă ne arătați și nouă casa? Toată lumea are impresia că este o casă foarte mare. Care este situația cu proiectul acesta?

Ion Ștefan: Întreab-o pe maică-ta, mă!

George Simion: S-o-ntreb pe mama?

Ion Ștefan: Da, mă-ta poate știe ceva ea!

George Simion: Mă-ta? Așa vorbește un ministru al Guvernului României?

Ion Ștefan: Da, așa vorbește, care e problema? Sunt la mine în curte și fac ce vreau.

George Simion: Faceți ce vreți. Dar cu casa asta de ce nu ați luat autorizație cum trebuie, de ce nu ați plătit impozit pe ea?

Ion Ștefan, care era atunci ministru propus în Guvernul lui Ludovic Orban, a fost acuzat de primăria Focşani că nu și-a achitat datoriile pentru casa de 910 metri pătraţi pe care o deţine.

Menţionăm că este vorba despre celebra casă despre care ministrul a afirmat că i-a făcut din greșeală un etaj în plus, fără autorizație, din cauza unei grinde.

Scandalul s-a declanşat după apariţia în presă a informaţiilor că locuinţa deputatului figurează în declaraţia de avere cu o suprafaţă de 910 metri pătraţi, Ion Ştefan precizând despre casă că a ieşit din greşeală aşa mare, după ce constructorul a pus o grindă în plus. Primarul Misăilă a verificat însă actele şi îl acuză pe Ion Ştefan de evaziune fiscală, după ce ar fi dat o gaură bugetului local de 50.000 de lei.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: