Evenimentul ZileiActualitateAlegeri europarlamentare 2014. A încurcat-o pe Macovei cu Nicolai

Alegeri europarlamentare 2014. A încurcat-o pe Macovei cu Nicolai

Alegeri europarlamentare 2014. A încurcat-o pe Macovei cu Nicolai
Copleșit de emoții în fața prezenței unor candidați la Parlamentul European, primarul din Ocna Șugatag a avut probleme cu numele invitaților.

Monica Macovei sau Norica Nicolai par a fi totuna pentru un primar liberal din Maramureș. În focul emoțiilor, acesta a încurcat-o pe Nicolai, liberal cu vechime și numărul unu pe lista PNL la PE, cu Monica Macovei, care candidează și ea la aceste alegeri, dar din partea PDL.

Cătălin, Cătălin… Botezatu?

Incidentul, relatat de site-ul detectivuldepresasoc, s-a petrecut la sărbătoarea Tânjaua Hotenarilor din Maramureşul Istoric. Confruntat cu o invazie de politiceni de la partide diferite, primarul localităţii Ocna Şugatag, Mihai Ivaszuk, a încurcat borcanele.

Confuzia între Nicolai și Macovei nu a fost singura. Cele două doamne se pot cosidera chiar mulțumite, pentru că lui Cătălin Ivan (PSD), europarlamentar în funcție și candidat la un nou mandat, primarul nu i-a știut numele deloc, așa că acesta, precum și funcția, i-au fost „suflate” din public.

Ivaszuk n-a fost mai norocos nici cu politicienii veniți mai de-aproape. Pe președintele PDL Maramureș, Mircea Man, l-a prezentat Mircea Grigore, iar pe președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, l-a botezat Zete.

Nici primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, n-a fost mai norocos. Edilul din Ocna Șugatag și-a luat avânt de trei ori doar să-l prezinte, ajungând doar până la Cătălin și descoperind că nu știe numele de familie. „Botezatu”, l-a ajutat un binevoitor din public, spre deliciul asistenței.

Întrebat ulterior de ce nu a ştiut numele celor prezenţi, edilul a replicat că „nu-i normal să te f.. la cap de dimineaţă”.


Accesează: