Evenimentul Zilei > International > Al treilea Război Mondial nu vine din SUA, nici din China, ci din cosmos. Comanda armelor nucleare a fost preluată de extratereștri
Al treilea Război Mondial nu vine din SUA, nici din China, ci din cosmos. Comanda armelor nucleare a fost preluată de extratereștri

Al treilea Război Mondial nu vine din SUA, nici din China, ci din cosmos. Comanda armelor nucleare a fost preluată de extratereștri

Un incident misterios a rămas învăluit de mari semne de întrebare, iar subiectul va fi reluat la data de 19 octombrie, atunci când cei implicați vor vorbi.

Extratereștrii ar putea declanșa un viitor conflict global după ce vor prelua controlul armelor nucleare și vor manipula rachetele, susține un fost ofițer militar.

Rachetele balistice nu au mai răspuns la comenzi

Robert Salas se afla la baza aeriană Malmstrom Air Force Base din Montana, în martie 1967, atunci când zece rachete balistice intercontinentale au încetat să mai funcționeze în mod neașteptat.

Armele au trecut în setarea „no-go”, ceea ce înseamnă că nu puteau fi lansate chiar dacă exista un ordin în acest sens. Salas a susținut că incidentul s-a petrecut atunci când un obiect cu aspect ciudat a fost văzut strălucind pe cer, conform The Sun.

Oficialii s-au străduit să repună în funcțiune rachetele ICBM, dar nu au putut găsi nicio deteriorare fizică sau explicație pentru această problemă bruscă. Salas susține că extratereștrii au umblat la arme și le-au dezactivat. Ofițerul Robert Jamison, care acum este pensionar, și-a amintit de mai multe ocazii în care a trebuit să repornească rachetele dezactivate.

A mai existat un astfel de incident care naște mari întrebări

Salas a susținut că un incident similar s-a petrecut la o instalație de control cu doar câteva zile înaintea celui amintit. El și alți trei foști căpitani vor vorbi despre cazuri de presupuse interferențe OZN și vor dezvălui documente declasificate, în zilele următoare.

Foștii militari vor discuta despre implicarea lor în incidentele OZN de la instalațiile de lansare a rachetelor nucleare și de la locurile de testare. Constatările vor fi prezentate la o conferință pe 19 octombrie și se speră că legislatorii din Congresul american vor organiza investigații privind afirmațiile potrivit cărora OZN-urile au dezactivat arme nucleare.

Oficialii militari și ai serviciilor de informații din SUA au raportat presupuse apariții de OZN-uri în apropierea siturilor de testare nucleară timp de peste șapte decenii. Este posibil ca fenomenele să fi fost declanșate de primele teste cu bombe atomice din anii 1940. „Globuri de foc verzi” au fost observate în Sandia, New Mexico, în anul 1948, acolo unde a fost dezvoltată și testată bomba atomică.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: