Iată postarea Asociația Pro Infrastructură din această dimineață: În data de 12.09.2019, prezent pe șantierul lotului 1 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, ministrul Transporturilor Cuc a continuat să propage minciuna sfruntată că tronsonul de 17 km se va deschide în acest an.

Mai jos găsiți câteva imagini din dronă realizate de Ziarul Unirea cu stadiul lucrărilor la 15.09.2019, respectiv 04.09.2019, în cele mai întârziate puncte: nodurile rutiere Alba Iulia Nord și Sebeș.

Este evident pentru oricine (cu excepția ministrului) că autostrada nu poate fi terminată în următoarele trei luni, având în vedere că urmează perioada de toamnă cu vreme instabilă. În plus, mobilizarea constructorului este foarte slabă.

Oare ce scuză răsuflată va mai folosi Răzvan Cuc la sfârșit de an? Că a plouat prea mult? Că el nu știe nimic, așa i s-a promis, altcineva e de vină, el e doar un simplu transmițător de mesaje? Penibilul și incompetența care s-au instalat în ultimele luni la vârful Ministerului Transporturilor au atins un nou maxim greu de egalat pe viitor.

Conform monitorizării noastre constante, lucrările avansează într-un ritm foarte redus la nodurile rutiere Sebeș și Alba Iulia Nord, iar situația gropii de gunoi de pe breteaua Alba Iulia Sud încă nu este rezolvată! În condițiile actuale, există riscul ca lotul să nu fie finalizat nici în 2020, ce să mai vorbim de 2019!