„Afacerea” a fost făcută în urmă cu două zile de fosta soție, spune tatăl copilului, cel care a și denunțat tranzacția penală la Poliție și Protecția Copilului.

Acesta susține că acum este șantajat de clanul țigănesc să-și răscumpere fata cu suma de 30.000 de lei. România TV a prezentat înregistrarea negocierii care a ajuns pe masa oamenilor legii.

Tatăl fetiței își acuză fosta soție că și-a măritat ilegal copila, contra-cost, conform cutumelor țigănești. Iar despre potențialul socru, el spune că e liderul unei grupări interlope care se ocupă de trafic de persoane. Bărbatul consideră că copilul i-a fost răpit pentru a fi dus în America. Iar acum clanul cere răscumpărare.

„Mi-au cumpărat fata pe 300 milioane vechi și acum îmi cer răscumpărare 300 de milioane ca să-mi dea fata înapoi! Copilul meu este minor, are 14 ani! Este o grupare foarte puternică din America care conduce sclavi, îi iau și îi duc la cerșit în America! Vreau să-mi dea copilul înapoi! Eu nu vreau bani pe copilul meu! Eu vreau să-și facă o căsătorie normală, cum este normal, creștinească, la 18 ani! Acești oameni mi-au răpit copilul! Împreună cu soția mea sunt în șantaj ca să-mi ducă copilul în America! Am reclamat la Poliția Voluntari cu înregistrare de amenințare! Înregistrare în care îmi cere banii, 300 de milioane, să îmi dea fata înapoi!”, a declarat tatăl fetiţei.

Bărbatul susține că pentru a-și recupera fetița i se pretind acum 30.000 de lei. El a înregistrat discuția telefonică purtată cu cel care ar urma să-i devină cuscru.

Afacerea penală este anchetată de Poliția Voluntari, dar și de Protecția Copilului.