Evenimentul Zilei > Actualitate > Afacere penală cu șantaj și trafic de minori. Poliția în alertă. Video
Afacere penală cu șantaj și trafic de minori. Poliția în alertă. Video

Afacere penală cu șantaj și trafic de minori. Poliția în alertă. Video

 Un clan de țigani stabilit în America este acuzat că ar fi cumpărat o fată de 14 ani din România. Totul a degenerat într-un scandal cu șantaj și amenințări.

 

„Afacerea” a fost făcută în urmă cu două zile de fosta soție, spune tatăl copilului, cel care a și denunțat tranzacția penală la Poliție și Protecția Copilului.

Acesta susține că acum este șantajat de clanul țigănesc să-și răscumpere fata cu suma de 30.000 de lei. România TV a prezentat înregistrarea negocierii care a ajuns pe masa oamenilor legii.

Tatăl fetiței își acuză fosta soție că și-a măritat ilegal copila, contra-cost, conform cutumelor țigănești. Iar despre potențialul socru, el spune că e liderul unei grupări interlope care se ocupă de trafic de persoane. Bărbatul consideră că copilul i-a fost răpit pentru a fi dus în America. Iar acum clanul cere răscumpărare.

„Mi-au cumpărat fata pe 300 milioane vechi și acum îmi cer răscumpărare 300 de milioane ca să-mi dea fata înapoi! Copilul meu este minor, are 14 ani! Este o grupare foarte puternică din America care conduce sclavi, îi iau și îi duc la cerșit în America! Vreau să-mi dea copilul înapoi! Eu nu vreau bani pe copilul meu! Eu vreau să-și facă o căsătorie normală, cum este normal, creștinească, la 18 ani! Acești oameni mi-au răpit copilul! Împreună cu soția mea sunt în șantaj ca să-mi ducă copilul în America! Am reclamat la Poliția Voluntari cu înregistrare de amenințare! Înregistrare în care îmi cere banii, 300 de milioane, să îmi dea fata înapoi!”, a declarat tatăl fetiţei.

Bărbatul susține că pentru a-și recupera fetița i se pretind acum 30.000 de lei. El a înregistrat discuția telefonică purtată cu cel care ar urma să-i devină cuscru.

Afacerea penală este anchetată de Poliția Voluntari, dar și de Protecția Copilului.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: