Evenimentul Zilei > Justitie > Adrian Mititelu rămâne după gratii, cererile depuse de finanțatorul oltean au fost respinse una după alta
Adrian Mititelu rămâne după gratii, cererile depuse de finanțatorul oltean au fost respinse una după alta

Adrian Mititelu rămâne după gratii, cererile depuse de finanțatorul oltean au fost respinse una după alta

Adrian Mititelu rămâne în pușcărie, după cum au decis magistrații, în urma solicitărilor făcute de finanțatorul de la FC „U” Craiova, pentru eliberare.

Adrian Mititelu (53 de ani), patronul echipei FC „U” Craiova, va rămâne după gratii în continuare. Curtea de Apel Craiova a respins în urmă cu trei zile cererea depusă de Mititelu, pentru a fi eliberat din pușcărie. Olteanul a contestat hotărârea, dar nu a avut niciun succes.

Adrian Mititelu va rămâne după gratii

„Respinge ca neîntemeiată contestația în anulare formulată de contestatorii Mititelu Adrian Marin și Preoteasa Gigel împotriva deciziei penale nr. 1364/05.11.2020 a Curţii de Apel Craiova.

Obligă contestatorii la plata sumei de 500 lei fiecare, cheltuieli judiciare către stat. În baza art. 275 alin. 6 Cpp cheltuielile în cuantum de 627 lei, reprezentând onorariile apărătorilor din oficiu pentru fiecare contestator, rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 15.07.2021”, se precizează în decizia respectivă.

În luna noiembrie a anului trecut, Adrian Mititelu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul transferului lui Mihai Costea la Steaua.

Își coordonează băiatul, pus în fruntea echipei FC „U” Craiova

Aflat în spatele gratiilor, Adrian Mititelu îl îndrumă pe Adrian Mititelu jr., fiul său, care a preluat conducerea celor de la FC „U” Craiova. Echipă care a promovat în Liga I la finalul sezonului trecut.

„Am vorbit și despre fotbal, cât s-a putut. Comunicăm non-stop, nu este nicio problemă. Este o relație directă și nimic nu se face fără știrea lui. Ce a făcut el cred că nu o să facă nimeni, este foarte greu ceea ce a reușit el.

Este bucuros că echipa merge foarte bine, sperăm să continuăm pe aceeași linie și să promovăm”, spunea Mititelu jr. despre relația pe care o are în această perioadă cu tatăl lui.

Până una alta, juniorul pare să se fi integrat în fotbalul românesc. Recent, el a avut un conflict cu impresara Laurette Nogo. „Nu vreau să mai polemizez cu gospodina asta. Vorbeşte de muncă una care trimite mesaje pe whatsapp la conducatori cu linkuri de pe transfermarket cu jucători şi se crede impresar.

Transgenderul ăsta să nu se mai bage în seamă prin presă pronunţându-mi numele.”, spunea Adrian Mititelu jr. pentru prosport.ro.