Evenimentul Zilei > Economie > Adrian – Constantin Volintiru a demisionat din fruntea Romgaz
Adrian – Constantin Volintiru a demisionat din fruntea Romgaz

Adrian – Constantin Volintiru a demisionat din fruntea Romgaz

Romgaz a notificat Bursa de Valori cu privire la demisia lui Adrian - Constantin Volintiru din funcţia de administrator al societății, începând cu data de 13 iunie 2014, urmând ca selecţia noului membru al Consiliului de Administraţie pentru postul rămas vacant să fie realizată conform prevederilor legale şi statutare.

Din Consiliul de Administraţie fac parte Ecaterina Popescu, Peter Jansen şi David Klingensmith – aleşi în şedinţa AGA din data de 30 decembrie 2013. Tot atunci, au fost reconfirmaţi în funcţii şi ceilalţi patru membri ai CA, respectiv Aurora Negruţ, Marius Metea, Adrian Volintiru şi Dragoş Doroş.

Adrian Volintiru a preluat funcţia de şef al AVAS în noiembrie 2012, în locul lui Marius Lucian Obreja. În noiembrie 2013, Adrian Volintiru, preşedintele Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului (fosta AVAS), a fost numit secretar de stat în Ministerul Economiei, potrivit unei decizii a premierului, publicată în Monitorul Oficial, iar Adrian Ciocănea, care deţinea postul de secretar de stat în acelaşi minister, a fost eliberat din funcţie.

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: