Evenimentul Zilei > Actualitate > ADEVĂRUL despre STAREA de SĂNĂTATE a Mirabelei Dauer. Ce NU s-a AFLAT până acum! Situația este MULT MAI GRAVĂ
ADEVĂRUL despre STAREA de SĂNĂTATE a Mirabelei Dauer. Ce NU s-a AFLAT până acum! Situația este MULT MAI GRAVĂ

ADEVĂRUL despre STAREA de SĂNĂTATE a Mirabelei Dauer. Ce NU s-a AFLAT până acum! Situația este MULT MAI GRAVĂ

La mai bine de o luna de cand i-a fost descoperită o tumoare și i-a fost extirpat un rinichi, starea de sănătate a cântăreței Mirabela Dauer continuă să fie un mister pentru fanii săi.

Conform informațiilor apărute până acum în presă, se pare că Mirabela Dauer se află încă recuperare. Apropiat de solistă, cântărețul Raoul a povestit că, în ianuarie 2018, în urmă unui control medical, medicii i-au descoperit Mirabelei Dauer tumoarea. Luată prin surprindere, mai ales că este o persoană care are grijă de sănătatea să, artista a trebuit să accepte intervenția chirurgicală și, ulterior, să-și înghețe programul artistic.

„Despre Mirabela Dauer stiu de la ea totul, cert este ca ea este un om care are grija de sanatatea ei. La ultimile analize i s-a gasit o tumora la rinichi, pozitionata gresit si a fost necesara extirparea rinichiului si a pietrei, a tumorei. Operatia a avut loc azi si acum este la terapie, ea a vrut ca totul sa se intample discret. Dar nu va fi nevoie sa stea la pat multe zile, luna viitoare ea va sta mai relaxata, nu va merge cu mine in turneu, operatia o impiedica sa ajunga in SUA acum, vreau sa spun ca stiam de operatie, a fost tinuta ascunsa. Ea a fost foarte curajoasa si a primit vestea matur” a declarat Raoul TV, citat de Wowbiz.

Recuperarea însă se desfasoara lent si starea sa de sanatate continua sa-i ingrijoreze atat pe apropiati, cat si admiratorii sai.