Adevărul despre relația dintre Denise Rifai și Dan Bittman, după ce artistul i-a oferit un inel

Adevărul despre relația dintre Denise Rifai și Dan Bittman, după ce artistul i-a oferit un inel Sursa: Facebook/ Denise Rifai

Prezentatoarea TV Denise Rifai a dezvăluit detalii din viața ei intimă și a spus că încă are inelul primit de la Dan Bittman, pe care i l-a oferit chiar în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Denise Rifai și Dan Bittman au o relație apropiată și sunt foarte buni prieteni. La toate evenimentele private sau publice sunt văzuți împreună, însă nu e nimic mai mult între ei, ci îi leagă doar o relație de prietenie.

Momentul în care Dan Bittman i-a dăruit un inel în timpul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” a devenit viral. De altfel, prezentatoarea a recunoscut că încă poartă inelul, iar gestul făcut de Dan Bittman, așa cum a recunoscut chiar ea, a flatat-o și a onorat-o.

„M-a surprins gestul, care a fost unul spontan. Îl apreciez pe Dan Bittman. E un tip natural şi original, iar gestul lui m-a onorat. Foarte faină atitudinea şi iată că, deşi această ediţie a fost difuzată acum mult timp, energia ei încă este prezentă în viaţa noastră, încă se vorbeşte despre acest gest al lui Dan Bittman cu inelul lui. Vorbind acum despre inelul mare care este inima lui, hahaha, ar putea fi el bărbatul acela, dacă eu aş fi Stăpâna Inelelor!”, a declarat Denise Rifai pentru Viva.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

„40 de întrebări cu Denise Rifai”, premiul pentru cea mai bună emisiune

Recent, Denise Rifai a fost premiată la Gala Radar de media cu premiul pentru „Cea mai bună emisiune TV – 40 de întrebări cu Denise Rifai”. Prezentatoarea s-a bucurat de premiul primit și a dezvăluit că în fiecare zi i-ar plăcea să primească câte unul.

Aceasta a povestit că are acasă un loc special unde își pune premiile și distincțiile primite și că e foarte bucuroasă când le primește pentru că știe cât de mult a muncit pentru ele.

„Mie niciodată nu mi-au plăcut premiile sau distincțiile doar așa de fason. Și mă onorează foarte tare pentru că știu că sunt primite pe real și sunt muncite și documentate”, a declarat prezentatoarea.

Mister total în jurul iubitului pe care îl are Denise Rifai

„Această întrebare o să rămână fără răspuns mult timp de-acum încolo. Eu fac toate eforturile să–mi țin viața mea privată… a mea, să fie pentru mine. Și, cu siguranță, când lucrurile nu vor mai putea fi ținute acolo… o să le știe toată lumea.

Eu cred că o femeie are nevoie de un bărbat întotdeauna în viața ei pentru că noi suntem în complementaritate cu bărbatul, yin și yang, adică nu poți să funcționezi fără un bărbat. E foarte greu dacă nu există și energie masculină. Mulțumesc bunului Dumnezeu că sunt foarte echilibrată și că nu am nicio lipsă pe niciun plan. Dar când vor fi lucruri de anunțat, cu siguranță nu o să evit să le anunț”, a spus vedeta de la Kanal D.