Denise Rifai face dezvăluiri despre relația sa cu Dan Bittman. „Port foarte des inelul de la el”

Denise Rifai face dezvăluiri despre relația sa cu Dan Bittman. „Port foarte des inelul de la el” Sursa: Facebook - Denise Rifai

Prezentatoarea TV Denise Rifai a dezvăluit detalii din viața ei intimă și a spus că încă are inelul primit de la Dan Bittman, pe care i l-a oferit chiar în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Denise Rifai și Dan Bittman au o relație apropiată și sunt foarte buni prieteni. La toate evenimentele private sau publice sunt văzuți împreună, însă nu e nimic mai mult între ei, ci îi leagă doar o relație de prietenie.

Ce își dorește Denise Rifai de Crăciun

Într-un interviu, prezentatoarea de la Kanal D a vorbit despre planurile pe care le are pentru sărbători și a susținut că îl iubește și crede că Moș Crăciun există într-adevăr.

Ea a mărturisit că de Crăciun își dorește să primească un inel cu diamant. Tot un inel a primit și de la Dan Bittman în emisiunea moderată de ea. În acest context, ea a spus că încă are inelul și chiar îl poartă foarte des, semn că îi place cadoul primit. „Da, îl am și îl port foarte des chiar”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe lângă bijuteriile rafinate Denise Rifai mai iubește și parfurmurile, ea având chiar și o colecție.

Vorbind despre ce tradiții de Crăciun îi plac, prezentatoarea TV a menționat că îi place mirosul de brad și îl împodobește în fiecare an. Ea a făcut chiar și o urare pentru telespectatorii care o îndrăgesc. „Să aibă grijă de tot ceea ce e important pentru sufletul lor. Și să fie fericiți”.

„40 de întrebări cu Denise Rifai”, cea mai bună emisiune

Recent, Denise Rifai a fost premiată la Gala Radar de media cu premiul pentru „Cea mai bună emisiune TV – 40 de întrebări cu Denise Rifai”. Prezentatoarea s-a bucurat de premiul primit și a dezvăluit că în fiecare zi i-ar plăcea să primească câte unul.

Ea a susținut că are acasă un loc special unde își pune premiile și distincțiile primite și că e foarte bucuroasă când le primește pentru că știe că a muncit pentru ele.

Mie niciodată nu mi-au plăcut premiile sau distincțiile doar așa de fason. Și mă onorează foarte tare pentru că știu că sunt primite pe real și sunt muncite și documentate”, a susținut prezentatoarea într-un interviu pentru Click!.