Adela Popescu a trăit „ceva oribil” în vacanța cu Radu Vâlcan. Prezentatoarea a povestit tot

Adela Popescu a trăit „ceva oribil” în vacanța cu Radu Vâlcan. Prezentatoarea a povestit tot Copiii Adelei Popescu și ai lui Radu Vâlcan, la școală privată. Plătesc o avere pentru educația lor. sursa: Instagram

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au confruntat cu o serie de probleme în vacanța din Thailanda. Prezentatoarea a povestit că situația a fost scăpată de sub control și că a fost nevoită să se adapteze.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au petrecut sărbătorile în Thailanda, dar nu s-au putut bucura așa cum au crezut de zilele libere. Prezentatoarea a povestit că vacanța a fost foarte agitată, mai ales pentru că soțul ei trebuia să filmeze și pentru emisiunea „Insula Iubirii”.

„Am stat 4 luni cu copiii, nu a fost chiar vacanță. Ne-am dorit să revenim acolo (n.r. Thailanda). Soțul meu era acolo, filma ceva și cumva s-a legat. Toți banii se duc pe biletele de avion. Gluma, glumă, dar biletele de avion, tura asta, au fost ceva îngrozitor.

A fost deosebit de greu, dar a fost foarte frumos. Ne-am luat cazările în funcție de nevoile pe care le aveam. Nu trebuie să mergi la un hotel cu multe stele. Îți trebuie un hotel cu o plajă întinsă, sau o pajiște întinsă, trebuie să ții cont de lucrurile astea”, a povestit Adela Popescu, în cadrul unei emisiuni.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursă foto: Instagram

Adela Popescu și Radu Vâlcan, vancață de coșmar

Mai mult, Adela Popescu a povestit că nu s-a putut relaxa din cauza copiilor ei. Aceștia au fost puși pe șotii și s-au urcat pe scenă chiar în timpul unui spectacol. Vedeta a reușit cu greu să-i cumințească.

„Îmi zicea un prieten să las copiii pe acolo, un prieten pe nume Răzvan (n.r.- Răzvan Fodor). În noaptea de Crăciun, la hotelul nostru, era petrecere organizată pentru musafiri. Ne-am luat și noi un pahar de șampanie și vorbeam cu soțul și ne întoarcem, așa, ne uităm pe scenă. Ăștia doi ai noștri urcaseră pe scenă și chiar aveau un moment artistic. Radu era gen: ce e cu ăștia aici? Numai tâmpenii au făcut, ceva oribil. A doua zi, dimineața, am avut și fani care au venit și ne-au spus: băi, ați fost cel mai bun lucru care s-a întâmplat”, a mai spus Adela Popescu, potrivit Cancan.