Evenimentul Zilei > Actualitate > Acuzații șocante pentru fiul lui Ilie Dumitrescu. Ce sumă colosală făcea din droguri
Acuzații șocante pentru fiul lui Ilie Dumitrescu. Ce sumă colosală făcea din droguri

Acuzații șocante pentru fiul lui Ilie Dumitrescu. Ce sumă colosală făcea din droguri

Procurorii DIICOT l-au trimis în judecată pe fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu pentru trafic de droguri de mare risc, Dumitrescu Jr. recurgea la metode ingenioase pentru a-și spori câștigurile.

Acuzații șocante pentru fiul lui Ilie Dumitrescu! Fiul faimosului fost fotbalist Ilie Dumitrescu a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri de mare risc, Acesta este acuzat că amesteca stupefiantele cu Paracetamol și fura la cântar, potrivit Gândul. Dozele de stupefiante pe care le vindea clienților săi erau mai mici.

Dumitrescu Jr. a fost denunțat că vindea cocaină în barul tatălui său

Sică Dumitrescu  (foto) a fost trimis în judecată după denunțul unei femei făcut la jumătatea lunii ianuarie. Ea a anunțat autoritățile că tânărul vinde cocaină la barul tatăluit său, situat pe cheiul Dâmboviței, în sectorul 3.

Procurorii DIICOT au demarat imediat o anchetă. S-a decis introducerea unei polițiste sub acoperire în anturajul fiului fostului intrenațional. În paralel, instanța a aprobat și interceptarea convorbirilor telefonice ale suspectului. S-a montat și o cameră de supraveghere în spatele barului deținut de familia sa.

Femeia care l-a reclamat pe Sică Dumitrescu la DIICOT a fost de acord să colaboreze până la capăt. Conform rechizitoriului, la data de 18 ianuarie, aceasta a mers, în jurul orei 20.00, la barul The Dock, însoțită de polițista sub acoperire. Se înțelesese cu fiul lui Ilie Dumitrescu să-i vândă 3 grame de cociană.

Acesta i-a comunicat că se vor întâlni în parcarea unui bar vecin cu cel al tatălui său. Acolo, tânărul aștepta lângă un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat în uniformă militară. Sică le-a spus celor două femei „să aștepte 5minute” în autoturismul respectiv, în compania militarului de la volan, care s-a recomandat cu numele de „Octavian”. Băiatul lui Ilie Dumitrescu a revenit cu 3 punguțe portocalii, din plastic. Ar fi trebuit să conțină 3 grame de cocaină, pentru care a primit 1.350 de lei.

După ce au coborât din autoturism și s-au despărțit, clienta lui Sică Dumitrescu i-a dat drogurile polițistei sub acoperire. Dealerul și complicele său au fost abordați de anchetatorii antidrog. Șoferul îmbrăcat în uniformă era Ioan Octavian Pitea, un caporal angajat al unei unități militare.

Acuzații șocante pentru fiul lui Ilie Dumitrescu! Sică și complicele său foloseau un limbaj codat

Dus la audieri, Sică Dumitrescu și-a recunoscut faptele, însă a menționat că nu vindea drogurile pentru beneficii. A mai spus că el este singurul vinovat. Afirmațiile s-au dovedit false, interceptările telefonice arătând că cei doi foloseau un limbaj codat. Ioan Octavian Pitea știa foarte bine cu ce se ocupă prietenul său.

La data tranzacției, Sică Dumitrescu i-a transmis caporalului, la telefon, că se duce să facă niște bani. „Pe la 8.00 mă duc să produc și eu 15 sute, că nu mai am un ban, de la „Iuliansky”, „…50 de RON la fiecare…înțelegi tu? Ori 3, aia e”, a spus Dumitrescu.

Pitea l-a sfătuit să nu fie slab și să negocieze cu „Iuliansky”, deoarece este „…vorba de 3 „insky”, nu de un „Insky”…”, au arătat anchetatorii DIICOT. Totuși, cei doi nu au fost arestați preventiv ci vor fi judecați în libertate, sub control judiciar. Motivul este acela că au avut o atitudine sinceră.

Sică Dumitrescu vindea droguri de 3 ani. Înainte de pandemie câștiga chiar și 3.000 euro/lună

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Sică Dumitrescu ar fi început să vândă stupefiante încă de acum 3 ani. Inițial ar fi fost un simplu consumator, dar ulterior a devenit dealer.

Sursele citate au afirmat, pentru Gândul, că Sică Dumitrescu și-ar fi comercializat marfa, inițial, în cluburi. Apoi a început să vândă chiar la barul tatălui său. Conform anchetatorilor, fiul fostului fotbalist câștiga înainte de pandemia de COVID-19 și 3.000 de euro pe lună. Acesta ar fi avut aproximativ 12 clienți permaneți, pe care, spun sursele citate, îi fura la cântar. Marfa era amestecată cu Paracetamol, pentru a obține o cantitate mai mare.

Sursa: Gandul