Evenimentul Zilei > Justitie > ACUZAȚII INCREDIBILE la adresa procurorului Onea. Ana Maria Pătru: „Îmi spunea că îl înnebunește o poză cu mine”
ACUZAȚII INCREDIBILE la adresa procurorului Onea. Ana Maria Pătru: „Îmi spunea că îl înnebunește o poză cu mine”

ACUZAȚII INCREDIBILE la adresa procurorului Onea. Ana Maria Pătru: „Îmi spunea că îl înnebunește o poză cu mine”

Fosta șefă a Autorităţii Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, susține că procurorul Lucian Onea l-a avut la adresa ei în timpul anchetei făcute de magistrații de la DNA Ploiești.

„Acest om a intrat mult prea mult în intimitatea mea, în viața mea. Vă dau un singur exemplu. A fost un denunț pe care trebuia să îl susțin, făcut de Socol. Acesta este al doilea dosar al meu. Am refuzat categoric. Dacă aș fi vrut să fac denunțuri, cred că și acum eram prietena lor. 

Știa unde mă deplasez, cu cine mă întâlnesc, cât stau de vorbă cu anumiți oameni politici. Avea poze din telefonul meu care îi plăceau, în al doilea rechizitoriu am foarte multe poze cu mine. Probabil că în fața instanței relevanța lor e că posed niște bijuterii, asta cred eu. Una din poze, una din favoritele lui, îmi spunea că îl înnebunește, n-avea niciun sens, era o poză instituțională. Erau poze cu mine din casă, de la percheziție, când stăteam pe pat, au făcut poze la toată casa, la grădină. Rechizitoriul asta era, de unde am avut bani să îmi fac o casă”, a spus Ana Maria Pătru la Antena 3. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.