Evenimentul Zilei > Politica > Acuzații grave. Clotilde Armand a fentat carantina la venirea din Franța, aflată pe lista roșie. A zburat prin Viena. Autoritățile trebuie să verifice dacă primarul are vaccinul făcut
Acuzații grave. Clotilde Armand a fentat carantina la venirea din Franța, aflată pe lista roșie. A zburat prin Viena. Autoritățile trebuie să verifice dacă primarul are vaccinul făcut

Acuzații grave. Clotilde Armand a fentat carantina la venirea din Franța, aflată pe lista roșie. A zburat prin Viena. Autoritățile trebuie să verifice dacă primarul are vaccinul făcut

Primarul celui mai mare sector din Municipiul București, Clotilde Armand, e acuzat că a sfidat prevederile medicale impuse pe fondul pandemiei de coronavirus. Afirmația a fost făcută de consilierul general al Capitalei, Marius Pavel. Armand a venit din Franța, care se află în zona roșie, dar a schimbat avionul la Viena, țară aflată pe lista verde.

Recent întoarsă din Franța, Clotilde Armand s-a prezentat, joi, la Primăria Sectorului 1 din municipiul București. Dar Franța se află în zona roșie de pe lista statelor cu risc epidemiologic ridicat, iar cetățenii care vin de acolo trebuie, conform procedurilor stabilite de autorități, să stea în carantină la revenirea în România, în condițiile în care nu sunt vaccinați.

Consilierul General al municipiului București Marius Pavel a acuzat-o pe Clotilde Armand că a ignorat obligativitatea carantinei, sugerând astfel că a sfidat prevederilor medicale impuse pe fondul pandemiei de coronavirus. Armand s-a întors miercuri noapte cu un zbor din Viena, Austria, țară care figurează pe lista verde. O „dublă impostoare”, s-a exprimat consilierul Marius Pavel.

Date fiind suspiciunile, autoritățile au datoria să verifice dacă primarul sectorului 1 este vaccinat, mai ales că există indicii și suspciuni ca nu ar fi făcut, pâna la acest moment, vaccinul anti COVID 19.

Marius Pavel acuză primarul Sectorului 1 de sfidarea prevederilor medicale

„Recent întoarsă de la cel mai mare târg imobiliar din lume de la Cannes, #ClotildeArmand s-a dus azi, 9 septembrie, la Primăria Sector 1, ignorând obligativitatea carantinării. Franța este pe lista roșie, chiar dacă a venit din Viena.

Evident, carantinarea se aplică persoanelor care nu sunt vaccinate… Deși anumite surse spun că nu ar fi vaccinată, o întreb public pe doamna #Clotilde Armand dacă este vaccinată sau nu cu unul dintre vaccinurile împotriva COVID-19 aprobate de a fi folosite pe teritoriul UE?”, a scris consilierul Marius Pavel pe Facebook.

Fotografia de mai sus a fost realizată joi, la Primăria Sectorului 1. Clotide Armand e îmbracată cu aceleași haine ca în imaginile surprinse  de un cititor EVZ pe aeroportul din Viena, miercuri spre joi seară.

„Clotilde Armand pleacă în Franța să caute investitori… proprii”

Consilierul CGMB Marius Pavel susține că edilul Sectorului 1 „încalcă normele legate de obligativitatea carantinării la sosirea dintr-o țară aflată pe lista roșie”, dar mai atrage atenția asupra unui aspect important – în timp ce „investitorii autohtoni sunt blocați, #Clotilde Armand pleacă în Franța pentru a căuta investitori proprii”.

”Deci,

#ClotildeArmand încalcă normele legate de obligativitatea carantinării la sosirea dintr-o țară aflată pe lista roșie! Evident, va spune că a venit de la Viena. Corect. Însă, ea a fost la Cannes/Franța!

În timp ce investitorii autohtoni sunt blocați, #Clotilde Armand pleacă în Franța să caute investitori… proprii”, a mai transmis consilierul CGMB Marius Pavel.

Amintim că, dacă nu sunteți vaccinați și vă întoarceți dintr-o țară aflată în zona roșie, pe teritoriul României, prevederile medicale stabilesc intrarea în carantină cu posibilitatea de a efectua un test de depistare COVID-19 în cea de-a 8-a zi. Nu stați în carantină dacă rămâneți în România și petreceți în teritoriu mai puțin de trei zile. Copiii cu vârsta mai mică de 6 ani nu trebuie să prezinte test negativ anti-COVID-19.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: