Evenimentul Zilei > Sport > Acuzații fără precedent la adresa unui antrenor din fotbalul românesc. Bonetti i-ar fi ajutat pe ultrași să încalce legea
Acuzații fără precedent la adresa unui antrenor din fotbalul românesc. Bonetti i-ar fi ajutat pe ultrași să încalce legea

Acuzații fără precedent la adresa unui antrenor din fotbalul românesc. Bonetti i-ar fi ajutat pe ultrași să încalce legea

Dario Bonetti este acuzat că a fost implicat în acțiunea ultrașilor dinamoviști, care la meciul cu FCSB au introdus materiale pirotehnice pe „Arena Națională”.

Ecourile de la eșecul istoric suferit de Dinamo, în fața celor de la FCSB (scor 0-6) nu s-au stins. Cornel Dinu a reaprins astăzi subiectul, dar a vorbit despre ceea ce s-a petrecut în tribune. Astfel, „Procurorul” l-a arătat cu degetul pe antrenorul Dario Bonetti, despre care a spus că i-ar fi ajutat pe ultrașii echipei din Ștefan cel Mare să introducă materiale pirotehnice pe „Arena Națională”.

Cornel Dinu, acuzații dure la adresa italianului Dario Bionetti

„M-ai provocat să-ți povestesc ceva care-ți face mintea să stea în loc. Există un moment în care un amic al celebrului antrenor de la Dinamo (n.r – Dario Bonetti) se urcă la ultimul meci (lasă de înțeles că este vorba de FCSB – Dinamo 6-0) în autocarul echipei. Cel care este administrator și pare că este un om la locul lui (n.r- Mihai Matei) întreabă: «Ce e cu băiatul ăsta?».

Bonetti a zis: „E prietenul meu, merge cu noi la meci”. Avea un geamantan mare pe care îl căra. Avea petarde în el! E real, domnule! Eu vorbesc prostii? S-a întâmplat cu acordul antrenorului care a venit să salveze Dinamo!”, a povestit Cornel Dinu la Telekom Sport.

Oficialii echipei Dinamo vor să scape de Dario Bonetti, dar antrenorul italian nu vrea să demisioneze. Se pregătește să îi ia locul Mircea Rednic, dar Bonetti vrea să acționeze clubul în instanță.

Pe 14 septembrie 2021, clientul meu a fost contactat de dl. Mureșan și i s-a spus să nu meargă la antrenamentul de după-amiază, deoarece fusese demis, fără nicio comunicare formală.

Pe 15 septembrie a fost contactat pentru semnarea acordului de reziliere de comun acord.

Ce transmitea antrenorul prin intermediul avocatului

Nu este adevărat că nu s-a prezentat la antrenamente, situația era foarte clară și prezentată de toată presa, auzise deja de demiterea sa, se spunea că Dinamo îl înlocuise.

Ceea ce aflăm astăzi despre faptul că nu s-a prezentat la antrenament nu este altceva decât o simplă încercare a clubului de a-l demite fără a plăti nimic, având în vedere eșecul de a obține semnarea rezilierii de comun acord.

Deși am primit asigurări verbale de la Dinamo cu privire la irelevanța rezultatelor pentru primele 12 jocuri (2 victorii și 6 înfrângeri), clientul meu a fost informat despre demitere cu efect imediat, marți 14/09/21, fără să se conformeze cu formalitățile prevăzute de art. 8 din contract.

Ni s-a spus: „Numai rezultatele din meciuri contează: cu un total de 6 puncte câștigate cu un total de 24 de puncte, Dinamo se află astăzi pe un loc retrogradabil direct, cu consecințe economice și sportive dezastruoase; în plus, ultimele câteva jocuri au arătat o echipă lipsită de capacitatea de a fi competitivă”, comunicare semnată de Silviu Carmaciu, cu exemplare la Iuliu Paul Mureșan si Răzvan Zăvăleanu.

Domnul Bonetti își rezervă dreptul de acum înainte să acționeze în locurile corespunzătoare pentru deteriorarea imaginii, în urma declarațiilor false ale dl. Muresan, lansate astăzi la o conferință de presă.

Pe 17/09/21, dl. Bonetti a fost testat pozitiv și se află în prezent în carantină”, a transmis Bonetti prin vocea avocatului.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: