ACUZAŢII INCREDIBILE. Un oficial dinamovist susţine că Steaua face blaturi pe bandă rulantă

ACUZAŢII INCREDIBILE. Un oficial dinamovist susţine că Steaua face blaturi pe bandă rulantă

Ionel Culina, ofiţerul de presă al echipei Dinamo, a postat pe facebook un mesaj dur la adresa rivalilor din Ghencea.

Dinamoviştii au luat foc după derby-ul pierdut pe mâna arbitrului în faţa Stelei (scor 3-1 pentru "roş-albaştri"). "Cât mai furaţi, mă? Nu vă mai săturaţi?!", i-a strigat Ionel Culina, ofiţerul de presă al "roş-albilor", lui Mihai Stoica, managerul general al "roş-albaştrilor", după meciul de duminică seară.

Culina a revenit asupra subiectului astăzi, postând pe pagina sa de facebook un mesaj foarte dur la adresa rivalilor, în care face trimitere directă la partidele suspecte ale "roş-albaştrilor" din acest campionat.

"331 descoperit! Echipa cu cele mai bune cifre, singura echipă cu amicale în program şi-n timpul sezonului, 5-1, 3-0, 4-0 acasă sau / şi 3-4, 1-2 în deplasare, puncte pentru România, palat, tot ce trebuie! Nu ştiu dacă ruşii de la InStat contabilizează şi greşelile de arbitraj, dar nu mai contează! Belgianul Alexandre Boucaut ştie de ce! Nu înţeleg de ce nu se dau medaliile pe terenul VI, cu Maybach, cu cutii de carton şi să-nceapă alt campionat! Şi să nu uităm, o plimbare prin Bucureşti cu un 331 descoperit!", a scris Culina pe facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News

Culina face referire la meciurile Stelei cu "U" Cluj, Ceahlăul, Gloria Bistriţa, Astra şi Petrolul. După fiecare dintre aceste meciuri s-a vorbit despre prestaţiile "neconvingătoare" ale jucătorilor care au fost impresariaţi de Anamaria Prodan, soţia antrenorului stelist Laurenţiu Reghecampf.