Actor propus pentru Oscar, candidatul PNL la primărie. Tragedia care i-a schimbat viața

Actor propus pentru Oscar, candidatul PNL la primărie. Tragedia care i-a schimbat viața Ovidiu PÎRȘAN. Sursă foto: Facebook

O primărie din România ar putea avea ca edil un actor de Oscar. Este vorba despre Ovidiu Pîrșan, care face parte din distribuția filmului „Nu aştepta prea mult de la sfârşitul lumii”, în regia lui Radu Jude.

Actorul Ovidiu Pîrșan s-a înscris în PNL şi va candida la primăria din comuna Vlădaia(n.r. locul natal al actorului). Anunțul a fost făcut  cu entuziasm de preşedintele PNL Mehedinţi, Virgil Popescu. El susține că Ovidiu Pîrșan este un adevărat model de urmat în viață.

Actorul Ovidiu Pîrșan candidează la Primăria Vlădaia

Ovidu Pîrșan, Virgil Popescu.

Ovidu Pîrșan, Virgil Popescu. Sursă foto: Facebook

Actorul Ovidiu Pîrșan se deplasează într-un scaun cu rotile în urma unui accident rutier. Dificultățile prin care trece sunt cu atât mai mult de apreciat, susține președintele PNL Mehedinți, care și-a exprimat sprijinul total pentru acesta.

„Este un model pentru mulți dintre noi, de aceea sunt foarte mândru că este parte a familiei PNL Mehedinți. Mai mult chiar, ne bucurăm că putem să îi susținem visul: de a fi candidat la primăria comunei Vlădaia! Ovidiu își dorește să fie primarul comunei în care s-a născut, să fie printre ai lui! Iar noi suntem onorați să îl susținem și, totodată, am încredere că va fi susținut prin vot și de cetățeni”, a transmis președinele PNL Mehedinți și fost ministru al Economiei, Virgil Popescu. 

Tragedia care i-a schimbat viața actorului propus la Oscar

Ovidiu Pîrșan

Ovidiu PÎrșan. Sursă foto: Facebook

Ovidiu Pîrșan are 38 de ani și de 15 ani se află într-un scaun cu rotile. El a fst victima unui accident rutier în Grecia, însă, este activ social și politic. Candidatul PNL la Primăria Vlădaia  este propunerea României pentru premiile Oscar.  Face parte din filmul  „Nu aştepta prea mult de la sfârşitul lumii”, producție care subliniază puterea interioară în situații limită.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Că este un om de afaceri care reuşeşte să îşi găsească rostul în ciuda dizabilităţii de care suferă e una, dar că a folosit felul lui de a fi pentru a strânge donaţii care s-au concretizat în renovarea a două saloane de spital este ceva cu totul special. Antreprenor, filantrop, actor de Oscar şi viitor primar în localitatea în care s-a născut”, au transmis reprezentanţii PNL, pe Facebook.

Alegerile locale vor avea loc pe data de 9 iunie 2024. La acceași dată, românii sunt așteptați la vot și pentru a-și desemna europarlamentarii, a stabilit coaliția de guvernare.