Accident înfiorător. Un tânăr de 18 ani a decedat. Alte două persoane sunt la spital

Accident înfiorător. Un tânăr de 18 ani a decedat. Alte două persoane sunt la spital

Accident înfiorător în localitata Comasca, județul Giurgiu. Un autoturism a intrat într-un copac după ce controlul acestuia a fost pierdut de către șofer. Evenimentul rutier a condus, din păcate, la decesul unui tânăr de 18 ani și la rănirea a încă trei persoane, toți pasageri în autoturism.

Un tânăr de 18 ani a decedat şi trei persoane au fost rănite. Victimele au fost transportate la spital, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac la intrarea în localitatea Comasca, informează ISU Giurgiu. Potrivit purtătoarei de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu, accidentul a avut loc marţi seara, relatează Agerpres .

Intervenție promptă a echipajelor de descarcerare și SMURD

Intervenția promptă a echipajelor de descarcerare și SMURD nu a putut evita bilanțul acestui eveniment rutier.

"La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD, un echipaj de descarcerare şi o autospecială pentru transport persoane şi victime multiple", a mai declarat purtătorul de cuvânt ISU Giurgiu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Două persoane transportate la spital în stare de inconștiență

Din primele cercetări, realizate la fața locului, în accident a fost implicat un singur autoturism. Acesta a intrat într-un copac de pe marginea drumului. În autoturism cu pricina se aflau patru tineri. Gravitatea evenimentului rutier este reflectată de bilanțul înfiorător. O minoră în vârstă de 17 ani şi un băiat de 19 ani au fost găsiţi inconştienţi şi au fost preluaţi de ambulanţe SAJ şi transportaţi la spital.

O altă tânără în vârstă de 19 ani, conştientă, a fost preluată de echipajul SMURD. Ea  a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a fost transportată la spital. Din nefericire, conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 18 ani, a decedat chiar în primele momente ale impactului.

Printre posibilele cauze ale evenimentului rutier, care a provocat un deces și a produs o experiență atât de traumatizantă celorlalți tineri pasageri, dintre care două persoane se luptă în continuare pentru propria viață, sunt viteza neadaptată carosabilului și condițiile meteo nefavorabile unei deplasări neglijente. Autoritățile competente urmează să transmită pe parcursul acestei zile primele concluzii ale condițiilor în care s-a desfășurat evenimentul rutier. De asemenea, speranțele se leagă de stabilizarea și readucerea la conștiență a celor doi tineri conduși la spital.