Evenimentul ZileiActualitateAccident înfiorător! Un băiețel de doar 1 an și 3 luni a căzut de la etajul 4. Care este starea copilului

Accident înfiorător! Un băiețel de doar 1 an și 3 luni a căzut de la etajul 4. Care este starea copilului

Accident înfiorător! Un băiețel de doar 1 an și 3 luni a căzut de la etajul 4. Care este starea copilului
Un băiețel de 1 an și 3 luni a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Petroșani. Micuțul a luat un taburet și s-a aplecat pe geam într-un moment de neatenție al părinților. Copilul a fost trimis de urgență la spital.

Un copil de doar 1 an și 3 luni a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Petroșani. Acesta ar fi luat un taburet din casă, iar într-o secundă de neatenție a părinților a căzut în gol. Căderea băiețelului a fost atenuată de o copertină. Cu toate astea, micuțul a fost trimis de urgență la spital, iar medicii încearcă să-i salveze viața.

Potrivit ISU Hunedoara, băiețelul a căzut de la etajul 4 al unui bloc din municipiu. Un echipaj SMURD și o ambulanță a SAJ, cu medic, au ajuns de urgență la fața locului pentru a îl salva pe micuț. Copilul avea semne vitale și a fost transportat la UPU Petroșani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Din apelul la 112 se înțelege că incidentul a avut loc într-un moment în care părinții nu l-au supravegheat, iar băiețelul a luat un taburet și s-a aplecat pe fereastra deschisă.

Fațada unui bloc
Sursa: Pixabay

Polițiștii fac cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs incidentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Un incident asemănător în Râmnicu Vâlcea

În urmă cu câteva luni, a avut loc un alt caz asemănător. Un bărbat și copilul său de doar 7 ani au căzut de la etajul unui bloc din Râmnicu Vâlcea. Tatăl micuțul s-a stins din viață la doar o oră de la incident.

Autoritățile și ambulanța au ajuns de urgență la fața locului, dar tatăl copilului nu a mai avut șanse de supraviețuire.

„Astăzi, în jurul orei 16:00, poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că 2 persoane s-au precipitat de la etajul unui bloc. Din primele verificări se pare că ar fi vorba de un bărbat, în vârstă de 40 de ani şi de copilul său minor, în vârstă de 7 ani”, a transmis IPJ Vâlcea.

”În continuare, se fac cercetări pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au mai transmis poliţiştii. Autoritățile au făcut verificări pentru a afla dacă a fost un accident sau o acțiune intenționată.


Accesează: