Şase mașini au fost implicate vineri după-amiaza într-un accident pe Centura Bacăului. Șase persoane, printre care doi copii, au fost transportate la spital.

Accidentul e soldat cu șase victime

Un accident grav a avut loc pe Centura Bacăului. Autoritățile au anunțat că șase persoane, dintre care două minore, au fost victime ale tragicului eveniment.

Pe direcția de deplasare Bogdan Vodă-Adjud a Centurii Bacău a avut loc un accident grav. Mai multe vehicule au fost implicate în coliziune. Patru autoturisme, un TIR încărcat cu BCA și un camion au luat parte la accident, însă circumstanțele și cauzele nu sunt încă cunoscute.

Două persoane au fost încarcerate

Potrivit ISU Bacău, în autoturisme se aflau 11 persoane, dintre care două au fost încarcerate. Șase persoane au fost transportate, în total, la unități sanitare. Printre acestea, se află și doi copii.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, maiorul Andrei Grecu, a declarat că în accident au fost implicate 4 autoturisme, un TIR încărcat cu BCA şi un camion.

„În accident au fost implicate 11 persoane, dintre care 2 persoane încarcerate, conştiente. Şase persoane – 4 adulţi şi 2 minori – au fost transportate la spital de către ambulanţe”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.