Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident grav la Iași. O mașină în care se aflau 5 persoane a intrat într-o casă
Accident grav la Iași. O mașină în care se aflau 5 persoane a intrat într-o casă

Accident grav la Iași. O mașină în care se aflau 5 persoane a intrat într-o casă

În cursul dimineţii un accident rutier deosebit de grav a avut loc lângă localitatea Răducăneni din Iaşi, mai exact în comuna Gorban. Un autoturism în care se aflau 5 persoane a intrat din plin într-o casă.

Tinerii veneau de la discotecă și erau din Huși

Conform autorităţilor se pare că cei 5 tineri sunt din Huşi şi veneau de la discotecă. Într-un moment de neatenţie, sau pe fondul vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat în casă. În urma mpactului a rezultat răninea a 5 persoane. Vorbim despre trei persoane de sex feminin şi două persoane de sex masculin cu vârstele cuprinse între 20 şi 25 de ani

Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare și un echipaj specializat, la un accident rutier produs pe DN 28, în raza localității Scopoșeni, comuna Gorban. La fața locului au intervenit ISU și SAJ Iași.

În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau cinci persoane (trei persoane de sex feminin și două persoane de sex masculin).
La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsit un autoturism avariat, în care se afla o persoană încarcerată și în stare de inconștiență.

Persoana încarcerată a fost extrasă dintre fiarele contorsionate, după care a fost predată echipajului de pe ambulanță.

Victimele, trei femei și doi bărbați, au vârste cuprinse între 20 și 25 ani. Cele cinci victime prezentau multiple traumatisme și au fost transportate la unități medicale din județul Iași.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.

Care este starea de sănătate a victimelor accidentului din Iași
Conform prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași, în urma accidentului rutier a rezultat rănirea a 5 persoane dintre care una era inconșientă. Victimele au fost transportate la UPU Sf. Spiridon dar și la UPU a Spitalului de Neurochirurgie.

Șoferul avea alcoolemie mare

Testat cu aparatul alcooltest, alcoolemia șoferului era de 0,89 mg/l alcool pur în aerul respirat. În cauză, polițiștii rutieri au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice dar și pentru vătămare corporală din culpă. Ancheta este în plină desfășurare pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului rutier, transmite bzi.ro