Abonamente cu minute internaţionale incluse

Abonamente cu minute internaţionale incluse

Romtelecom a anunţat ieri lansarea unui abonament cu 50 de minute de convorbiri internaţionale incluse, la un preţ lunar de 11,7 euro, cu TVA inclus.

Minutele internaţionale pot fi folosite în orice zi, la orice oră, pentru efectuarea de apeluri către reţelele de telefonie fixă din ţările Uniunii Europene şi reţelele fixe şi mobile din SUA şi Canada.

Noul abonament permite şi apeluri nelimitate către orice reţea de telefonie fixă din România, de luni până vineri, în afara orelor de vârf (18.00-8.00), plus sâmbăta, duminica şi în zilele de sărbători legale. Compania, care are aproximativ 3 milioane de abonaţi la serviciul de telefonie fixă, a anunţat, în plus, că noii abonaţi care îşi instalează o linie telefonică până la sfârşitul lunii iunie beneficiază de scutirea de taxă pentru instalare.

În plus, în funcţie de perioada contractuală pentru care optează, clienţii pot avea reduceri de abonament de 50% pentru cele cu minute incluse, o opţiune de voce şi factură detaliată fără taxă timp de 6 luni. La contractele încheiate pentru doi ani, clienţii primesc şi un telefon Siemens AL 140. Pe piaţa serviciilor de telefonie fixă autohtonă mai activează operatorii RCS&RDS, care are peste un milion de clienţi, şi UPC, cu circa 97 de mii de clienţi.

Ne puteți urmări și pe Google News