Evenimentul Zilei > International > A tras patru focuri de armă pentru a impune „distanțarea socială”
A tras patru focuri de armă pentru a impune „distanțarea socială”

A tras patru focuri de armă pentru a impune „distanțarea socială”

Un bărbat din Florida a scos arma și a tras în holul unui hotel după ce o femeie și copilul ei nu ar fi respectat distanța regulamentară, conform normelor sanitare.

În Statele Unite sunt destui care nu glumesc cu pandemia de COVID-19. Este și cazul unui locuitor din statul Florida. Acesta, iritat de comportamentul unei femei și al fiului acesteia într-un hotel, a scos o armă de foc și a tras, scrie Miami Herald.

Bărbatul s-a plâns că femeia și copilul nu respectau „distanța socială”, conform reglementărilor în vigoare. Omul, al cărui nume este Douglas Marks (foto) și este în vârstă de 29 de ani, susține că a încercat să aibă o discuție cu femeia și fiul acesteia, însă a fost iritat de reacția disprețuitoare a acestora.

Atunci, Douglas Marks le-a strigat: „Nu păstrați distanțarea socială, trebuie să plecați”.

Cum femeia și fiul ei au continuat să-l ignore, ba, mai rău, i-au întors spatele rămânând pe locurile unde stăteau, bărbatul a explodat: „Lasă că a eu grijă de ei, am două persoane care nu respectă regulile”, după care a tras patru focuri. Nu este clar cui a adresat bărbatul agitat aceste cuvinte.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit iar Douglas Marks a fost arestat. El a declarat ulterior poliției că a tras cele patru focuri în semn de avertisment, deoarece ar fi fost urmărit de cineva.

El a fost inculpat pentru mai multe capete de acuzare legate de uzul de armă, printre care „faptă gravă cu armă letală” și „uz de armă în public”.

Cu peste 4,5 milioane de cauzuri de COVID-19 declarate și cu 150.000 de victime, Statele Unite continuă să se confrunte cu o situație îngrijorătoare a pandemiei.

Alături de California, statul Florida este unul dintre focarele cele mai mari ale epidemiei de coronavirus. În acest stat, un locuitor din cincizeci ar fi contaminat, ceea ce face ca situația să fie foarte tensionată.

Săptămâna trecută, de asemenea în statul Florida, un bărbat și-a îndreptat pistolul spre un altul, când acesta din urmă i-a cerut să-și pună masca pe față, într-un supermarket.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: