Femeia, în vârstă de 82 de ani, a fost dată dispărută sâmbătă noapte, după ce nepoţii nu au mai văzut-o de o săptămână. Paris, fiica în vârstă de 14 ani a megastarului, a confirmat dispariţia bunicii sale, Katherine Jackson. Un alt nepot a depus plângerea. Adolescenta a spus că: "acelaşi doctor care a depus mărturie în favoarea lui Dr. Murray şi a minţit, spunând că tatăl meu era depedent de droguri, are grijă de bunica mea". De partea fetei e şi Sandra Ribera, avocata lui Katherine.

Ea susţine că "niciodată nu au trecut 24 de ore fără ca doamna Jackson să vorbească cu copiii". Avocata îşi exprimă grija pentru siguranţa mamei starului şi spune că nepoţii nu-şi pot contacta bunica.

Surprinzător, Jermaine, unul dintre fii, spune că mama lui se odihneşte în Arizona, la sfatul medicului. "Noi nu inventăm nimic şi nici nu complotăm", a ţinut el să precizeze.
În urmă cu aproape o săptămână, cinci dintre copiii lui Katherine declarau că "Michael Jackson Estate" administrează greşit averea artistului, că testamentul e fals şi că Katherine ar avea probleme de sănătate.

Atunci, Perry Sanders, avocat angajat special pentru a se ocupa de relaţiile cu compania, nega că bătrâna lui clientă s-ar simţi altfel decât bine. Iniţial, declaraţia a fost susţinută şi de Paris.