Evenimentul Zilei > Social > A apărut aparatul automat de spălat cățeii
A apărut aparatul automat de spălat cățeii

A apărut aparatul automat de spălat cățeii

Aproape toată lumea e obișnuită cu spălătoriile auto fără personal, cele în care platești la un automat și apoi îți speli singur mașina. Mai nou, au apărut spălătorii automatizate pentru căței. Funcționează după același principiu, iar detergenții sunt bio.

Primul aparat automat de spălare a câinilor a apărut în Arad, în parcarea unui hipermarket din cartierul Micălaca. Acesta are inclusiv un program special pentru deparazitare. Mașinăria e de un real ajutor proprietarilor de patrupede, care spun că economisesc bani serioși de când au alternativă la saloanele de frumusețe canină. Pentru a spăla un câine, taxa e de 10 lei. Odată încasați banii de mașina automată, începe programul propriu-zis, câinii sunt șamponați, frecați și limpeziți atent. Totul, în 5 minute. Primesc inclusiv balsam pe blană, solții de deparazitare și sunt chiar și uscați, la final. Toate substanțele folosite sunt speciale penturu căței, bio.

Acesta e al doilea aparat de spălat câinii existent în România. Un altul a mai fost montat în Cluj Napoca. (Sursa foto: Aradon.ro)