Kate Middleton a revenit. Prima apariție a prințesei de la finalizarea tratamentului de chimioterapie

Kate Middleton a revenit. Prima apariție a prințesei de la finalizarea tratamentului de chimioterapie Sursa foto: Facebook/ Kate Middleton și prințul William

Prințesa Kate și-a încântat fanii după ce a făcut o apariție rară la Castelul Windsor purtând „culoarea sezonului”. Prințesa și William s-au întâlnit cu Liz Hatton, o adolescentă în vârsta de 16 ani, diagnosticată cu o formă rară și agresivă de cancer și familia acesteia.

Kate a îmbrățișat-o pe Liz, mai ales că și prințesa și-a încheiat tratamentul de chimioterapie în urma propriului diagnostic de cancer.

Ce a purtat Kate la întâlnirea cu Liz?

Viitoarea regină a purtat un costum maro de la Roland Mouret, alcătuit dintr-un blazer dintr-un material plăcut la atingere cu o croială simplă în valoare de 750 de lire sterline Pe dedesubt a avut un top simplu nude. La acesta a asortat o pereche de pantaloni cu croială largă în valoare de 450 de lire sterline.

Prințesa a asortat look-ul cu cercei Temple of Heaven de la Cassandra Goad, un designer de bijuterii pe care l-a preferat de-a lungul anilor. Costul acestora a fost de 2.780 de lire sterline.

Fanii au fost înnebuniți după alegerea stilistică a prințesei. Mai mult, au lăudat-o pentru că a purtat „culoarea sezonului”. Au existat și câțiva cârcotași. Unii dintre ei nu au fost impresionați de bluza nude pe care a optat să o poarte pe dedesubt, notează express.com.

Fanii, bucuroși să o vadă din nou pe prințesă

Un utilizator a scris pe Instagram: „Mă bucur să o văd înapoi la muncă. Costumul este frumos. IUBESC cerceii. Dar partea de sus de sub jacheta ei pur și simplu nu funcționează.”

Un alt utilizator a fost de acord cu comentariul primului. „Culoarea topului este prea apropiată de tonul pielii ei, dă formă purtării”, a scris acesta.

„Mă bucur să o văd pe Kate din nou. Culoarea topului de sub sacou nu este alegerea potrivită din punct de vedere al regulilor cromatice. Mi s-ar potrivi un contrast mai bun, dacă topul at fi alb. Chiar și așa, mă bucur să o văd din nou”, a scris al treilea.

Revista presei