Dani Oțil, pregătit de un divorț: Cel mai dificil a fost să iau hotărârea

Dani Oțil, pregătit de un divorț: Cel mai dificil a fost să iau hotărârea Dani Oțil. Sursa foto: Youtube

Dani Oțil pleacă de la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”, Antena 1. Prezentatorul acceptat provocarea de a fi parte din proiectul ”Power Couple”, alături de soția lui, Gabriela. El va fi înlocuit la „Neatza cu Răzvan și Dani” de Florin Ristei. Artistul îi va ține locul lui Oțil și va face atmosferă cu Răzvan Simion.

De ce pleacă Dani Oțil de la matinal

Prezentatorul a spus că i-a fost greu să renunțe la matinalul de la Antena 1 și că nu a lipsit niciodată mai mult de o zi. El a declarat că s-a gândit și la colegii lui. „Cel mai dificil a fost să iau hotărârea în raport cu colegii de la Neatza. Noi suntem o familie de mai bine de 15 ani. Și, pentru prima oară în istorie, am intrat într-un proiect care mi-a cerut să lipsesc mai mult de o zi de la Neatza”, a declarat Dani Oțil despre decizia de a participa la ”Power Couple”.

Dani Oțil

Sursă foto: Antena 1

Dani Oțil, despre Power Couple

Dani a mai spus că anul trecut băieții au făcut mai greu față situațiilor neplăcute și că partenerele lor au fost cele care i-au ambiționat. El a mai zis că show-ul nu este o bătaie a sexelor, ci un concurs între cupluri care se cunosc bine.

Dani Oțil la Power Couple

Dani Oțil la Power Couple. Sursa foto Antena 1

„Nu este o bătălie a sexelor. Este un concurs între cupluri, dar, cu siguranță, doamnele care se vor uita de pe canapea la Power Couple vor ține cu fetele și vor zice de foarte multe ori: ți-am zis eu.Eu după câteva episoade m-am cam prins și am început să țin cu fetele. În primul rând că băieții aveau tendința ca la probe identice să renunțe sau să abandoneze. Deci după Power Couple țin puțin mai mult cu fetele”, a mai spus prezentatorul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un now sezon al show-ului Power Couple

Power Couple” s-a lansat în 2024 la Antena 1 și urmează să revină cu un nou sezon. Primul sezon a avut un real succes, aproape 950.000 de telespectatori l-au urmărit la nivel național. Emisiunea, bazată pe un format internațional, a adus în fața publicului cupluri celebre care au fost nevoite să treacă prin mai multe situații dificile și să câștige cât mai multe probe pentru a pune mâna pe marele premiu.

Se zvonește că în noul sezon „Power Couple” vor concura DOC(Vlad Munteanu) și soția lui Anca, dar și Diana Bulimar și partenerul ei.

Revista presei
Insula