Florin Roman, deputat PNL: Nu vrem creșteri de taxe nici în 2024, nici în 2025

Florin Roman, deputat PNL: Nu vrem creșteri de taxe nici în 2024, nici în 2025 Florin Roman. Sursa foto: Facebook

Florin Roman, deputat din partea PNL, a anunțat că a reușit să împiedice majorarea impozitelor pentru anul 2024 prin amendamente aduse legii bugetului de stat.

De asemenea, deputatul susține că, pentru anul 2025, amendamentele privind impozitele vor fi depuse de către liberali și nu de către colegii de la PSD.

Florin Roman, deputat PNL: Nu vrem creșteri de taxe

PNL a spus foarte clar: nu vrem creșteri de taxe nici în 2024, nici în 2025. Am blocat creșterea taxelor în 2024, ca deputat liberal, prin amendarea legii bugetului de stat. Depunem același amendament în legea bugetului pentru 2025. Noi, liberalii, nu PSD!

În mesajul său, Florin Roman susține și faptul că „mediul de afaceri trebuie să aibă un cadru predictibil pentru a-și gândi și dezvolta afacerile. În felul acesta susținem, la modul real, firmele din România”.

Ne puteți urmări și pe Google News
Florin Roman

Florin Roman. Sursă foto: Facebook/florin.roman.14

Viziunea liberalilor asupra deficitului bugetar

„Noi, liberalii, credem că deficitul bugetar poate și trebuie echilibrat prin măsuri alternative. Pe de o parte, prin reducerea cheltuielilor nenecesare. Pe de altă parte, prin stimularea colectării la bugetul de stat.

Una dintre aceste soluții de creștere a veniturilor sunt măsurile de stimulare fiscală propuse de Ministerul de Finanțe. Prin intermediul lor îi stimulăm pe bunii platnici, prin bonificații, și îi determinăm pe cei cu arierate să-și achite datoriile către stat.

Este o soluție temprorară prin care vrem să aducem la buget datorii acumulate către stat, care se ridică în acest moment la 72 de miliarde de lei”, mai transmite Florin Roman.

Florin Roman: „Putem să echilibrăm deficitul și să nu afectăm investițiile”

Deputatul PNL a prezentat astfel viziunea liberală care dorește să protejeze economia statului român:

„Prin disciplină bugetară mai mare și prin creșterea colectării, putem să echilibrăm deficitul și să nu afectăm investițiile pe care le-am asumat pentru dezvoltarea României. Este o viziune de dreapta, liberală, prin care protejăm economia și asigurăm finanțarea necesară a statului”, a conchis acesta în mesajul postat pe Facebook.

 

 

Revista presei
Nopți fără lună