Tânără înjunghiată de fostul iubit în magazin. Agresorul avea interdicție să se apropie de fată

Tânără înjunghiată de fostul iubit în magazin. Agresorul avea interdicție să se apropie de fată Poliția. Sursa foto: Facebook/ Poliția Română

Craiova. Agresiune într-un magazin din municipiul reședință a județului Dolj. O tânără a fost înjunghiată, iar mama sa a fost bătută, în timp ce se aflau la cumpărături.

Agresorul este fostul iubit al fetei, un bărbat în vârstă de 24 de ani, care primise interdicție să se apropie de fosta iubită. Autoritățile l-au reținut pentru 24 de ore și urmează să-l propună pentru arestare.

Agresiune în magazin

Autoritățile au fost anunțate, prin numărul de urgență 112, de vânzătoarea care a asistat la agresiune. Cele două femei, mamă și fiică, se aflau în magazin, la cumpărături. Aici au fost abordate de bărbatul de 24 de ani, fostul iubit al tinerei. Între cei doi a izbucnit o ceartă, iar individul a scos un cuțit cu care și-a atacat fosta iubită.

El a lovit-o pe fosta iubită cu arma albă în spate, provocându-i o rană destul de urâtă. Apoi s-a întors împotriva mamei pe care a luat-o la bătaie. Între timp, vânzătoarea magazinului în care s-a produs această agresiune a sunat la numărul 112. După incident, individul a fugit, încercând să scape. El a fost identificat și reținut de polițiști.

Ne puteți urmări și pe Google News

După sosirea autorităților, tânăra a fost internată la spital pentru îngrijiri și investigații suplimentare. Starea sa de sănătate este stabiliă, au transmis medicii.

Agresor Craiova

Agresor reținut de autorități Sursa foto: IPJ Dolj

Comunicatul poliției din Craiova

Poliția la reținut pe tânărul responsabil pentru agresiune și l-a dus la secție pentru audieri. În urma verificărilor, aceștia au constatat că pe numele său există un ordin de protecție, emis la solicitarea fetei pe care a înjunghiat-o. El a primit interdicție, de la judecători, să se apropie de fosta iubită timp de șase luni.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat că individul este cercetat pentru încălcarea ordinului de protecţie, dar și pentru lovire sau alte violenţe şi violenţă în familie.

„La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, fiind identificate apelanta şi fiica acesteia, o tânără de 24 de ani, ambele din Craiova. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că în timp ce acestea se aflau în incinta unui magazin din Craiova, un tânăr de 24 de ani, din localitate, fostul concubin al tinerei, în urma unor discuţii în contradictoriu, le-ar fi agresat fizic şi totodată ar fi lovit-o pe tânără cu un obiect tăietor-înţepător în zona spatelui, provocandu-i leziuni, după care ar fi părăsit locaţia, fugind într-o direcţie necunoscută”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Poliţiştii au stabilit că instanţa de judecată a emis pe numele tânărului ordin de protecţie pentru o perioadă de şase luni. Acesta avea obligația să nu se apropie de fosta iubită sau de mama acesteia la o distanță mai mică de 100 de metri.

poliția Maramureș

Poliția. Sursa foto: Poliția Română

Agresiune cu repetiție în Dolj

Nu este singurul incident de acest fel înregistrat în județul Dolj în ultimele zile. O altă agresiune, împotriva unei femeie a avut loc în weekend. Polițiști din localitata Melineşti au reținut duminică, pentru 24 de ore, un bărbat, de 35 de ani, din Craiova. Acesta a fost acuzat de comiterea infracțiunilor de ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie din comuna Şimnicu de Sus, sat Albeşti. Aceasta a spus că un individ face scandal și distruge un autoturism la poarta vecinilor săi.

Polișiștii l-au identificat pe un bărbat, de 35 de ani, din Craiova, şi au stabilit că acesta ar fi ameninţat-o pe fosta iubită, care se afla la părinți. După agresiune, individul a distrus un autoturism al tatălui fostei iubite. El a fost reținut pentru ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Totodată față de el a fost emis și un ordin de protectie provizoriu, pentru cinci zile.

A doua zi, individul și-a contactat fosta iubită la telefon și pe rețelele de socializare, continuând să o amenințe. Drept urmare, a fost reținut pentru 24 de ore.

Revista presei