Irina Rimes se simte „femeie-bărbat”

Irina Rimes se simte „femeie-bărbat”

Artista Irina Rimes a declarat că este învățată să fie „femeie-bărbat”, fiind obișnuită să își ia propriile decizii în ceea ce privește cariera, casa și viața personală. Aceasta a dat detalii inedite fanilor despre relația cu David Goldcher și carieră.

Irina Rimes și-a găsit dragostea, departe, în Franța

Artista, a cărei piesă „Nu Știi Tu să Fii Bărbat” e cunoscută de toată mea, și-a găsit iubirea în Franța, unde l-a întâlnit pe David Goldcher. Cei doi au făcut cunoștință în timpul unei repetiții, într-un  studio din Franța.

Cu toate că ea a fost cea care a făcut primul pas, cântăreața a ținut să menționeze că „nu că n-ar fi David destul de masculin”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Eu, am făcut primul pas. Am fost o femeie-bărbat tot timpul, în viața personală, în casă și în cariera mea. Nu că n-ar fi David destul de masculin. Doar că eu n-am nici răbdare și știu foarte clar ce-mi doresc.

Sunt rare cazurile în care nu știu ce-mi doresc. Acolo, de obicei, e foarte mare haos. E rău. Dar, în general, cam știu. Știu ce trebuie să fac ca să obțin ceea ce-mi doresc și cu asta am cam zis totul despre mine”, a declarat Irina Rimes.

Distanța nu i-a putut ține departe unul de celălalt pe Irina și David

De când Irina Rimes și David Goldcher sunt împreună, viața lor s-a schimbat mult, cei doi încercând să se adapteze unei relații la distanță. Ceea ce nu s-a potrivit cu felul lor de a fi.

„El era la o răscruce de drumuri și cred că am venit la momentul potrivit. A făcut multe sacrificii pentru relația noastră, părăsind Franța pentru a se muta în România, fără să știe că va face acest lucru pe termen lung.

El credea că va veni doar în vizită și că eu voi construi treptat cariera mea acolo, dar, de fapt, a fost invers. A făcut sacrificii mari pentru noi”, a spus artista.

Irina Rimes apreciază efortul pe care logodnicul ei l-a făcut, venind în România, unde a trebuit să își ia viața de la zero, inclusiv prin a-și face noi prieteni. Între timp a reușit să se adapteze vieții de aici.

„A învățat că aici lumea este mult mai deschisă, desprinzând multe lucruri de la oamenii cu care interacționează, precum producători, scriitori și muzicieni,” a adăugat Irina.

Elasticul de păr, „un inel cu diamant” inedit

Faptul că cei doi se potrivesc ca și firi este încă odată relevat și prin modul în care David a ales să o ceară de soție pe Irina: într-o după-masă, acasă, după ce erau obositi și fericiți după terminarea compunerii unei piese. Acesta a ales un elastic de păr pentru a face pasul cel mare.

Cariera Irinei este în plină expansiune, ea având mai multe colaborări de succes, de la începutul anului. A urcat pe scenă alături de Adi Minune, cu care a interpretat piesa„Quizas, Quizas, Quizas”, Alina Eremia cu care a lansat piesa „Surprize pe fundal” sau cu Satoshi, cu care a lansat piesa „Bate, vântule”, cu care au un succes mare atât în România, cât și în Republica Moldova.

Irina Rimes, a avut un succes masiv și cu piesa „Dudadu”, care este ascultată și fredonată de fani din toată lumea, de la Tomorrowland (Belgia), la Berlin. Legendarul Steve Aoki a ascultat piesa și, plăcându-i enorm, a dorit lansarea un super remix împreună cu Irina.

 

Revista presei