Româncă, vedetă în Marea Britanie. Revine în cel mai longeviv serial din lume, Coronation Street

Româncă, vedetă în Marea Britanie. Revine în cel mai longeviv serial din lume, Coronation Street

Exclusiv. O româncă a devenit vedetă în Marea Britanie, fiind răsfățata tabloidelor, după ce a ajuns să joace într-unul dintre cele mai urmărite seriale din regat, cu peste 10.000 de episoade.

Cine este Ana Pop din „Coronation Street”, personaj interpretat de Ruxandra Pojornicu

Este vorba despre Ruxandra Porojnicu, manechiurista Ana Pop din serialul britanic „Coronation Street”.

Actrița este născută la București, pe 5 iulie 1993. După ce a terminat Universitatea Națională de Teatru și Film „I. L. Caragiale” (UNATC), s-a stabilit în 2015, în Marea Britanie, la Londra.

Cel mai longeviv serial de televiziune din lume, „Coronation Street” se concentrează asupra vieții de zi cu zi a oamenilor din clasa muncitoare din Manchester, Anglia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Serialul a început să fie difuzat în 9 decembrie 1960 pe ITV1 9 (Independent Television 1).

„Coronation Street” are la activ 8 premii BAFTA (1988, 1999, 2000, 2001, 2003, 2005, 2006 și 2007), și are peste 10.000 de episoade.

Cine este Ruxandra Pojornicu

Ruxandra Pojornicu a început să joace în celebrul serial din anul 2019. Alina Pop, personajul interpretat de actrița româncă, a făcut apoi o pauză, din 2021, din cauza relației - terminată dureros - cu personajul Tyrone Dobbs.

Acum personajul a reapărut, în episoadele cele mai recente. Manichiurista apare acum, din nou, în serial, alături de fiul ei secret Dorin.

Ruxandra Porojnicu consideră că personalitatea ei este asemănătoare cu cea a Anei Pop din serialul britanic Coronation Street, o romantică incurabilă.

Actrița a declarat, pentru „The Sun”: „Cred în basme, cred că de aceea sunt încă singură”. „Eu sunt mai mult o persoană romantică și mi-ar plăcea să cunosc pe cineva în viața reală când sunt în călătorie sau într-o cafenea”.

Ruxandra Porojnicu se plânge că bărbații au tendința de a lua în calcul doar modul în care arată și faptul că este actriță. „O imagine frumoasă nu spune prea multe. Trebuie să vezi personalitatea persoanei, cum gândește și atitudinea ei. Acesta este întregul pachet, nu doar aspectul perfect."

Ar vrea să-l găsească pe Făt-Frumos

Cu toate că pune pe primul loc cariera, actrița Roxana Porojnicu, nu dorește ca potențialul ei partener de viață să fie actor. „Pot fi din orice industrie, atâta timp cât sunt drăguți, ne conectăm și el este o persoană frumoasă în interior și în exterior”, a spus ea.

Jucând încă din 2019 în serialul „Conation Street”, actrița romancă Ruxandra Porojnicu și-a făcut o carieră recunoscută în Marea Britanie, unde persoanjul ei, Ana Pop, este urmărit în fiecare luni, miercuri și vineri pe ITV1.

Actrița româncă a mai jucat într-un scurt-metraj intitulat „Desire” și în două telenovele, „Boarders” și „Trying”.

Revista presei