FCSB i-a prelungit contractul. Fundașul, plătit de Gigi Becali cu 240.000 de euro anual

FCSB i-a prelungit contractul. Fundașul, plătit de Gigi Becali cu 240.000 de euro anual Risto Radunovic. Sursă foto: Facebook

România. FCSB și fundașul stânga Risto Radunovic au ajuns la o înțelegere pentru prelungirea contractului. Informația a fost confirmată și de finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali.

Radunovic și-a prelungit înțelegerea cu FCSB

Internaționalul în vârstă de 32 de ani a intrat în ultimele șase luni de contract cu FCSB. Fapt ce-i oferea muntenegreanul dreptul de a începe negocierile cu oricare altă grupare. Radunovic a declarat la finalul stagiunii trecute că are de gând să părăsească echipa lui Gigi Becali.

Negocierile între fundașul stânga și conducerea clubului se desfășoară de mai multe luni. Radunovic a fost convins să-și prelungească înțelegerea cu FCSB pentru încă două sezoane și jumătate, după cum a anunțat finanțatorul echipei, Gigi Becali.

Internaționalul muntenegrean va încasa 20.000 de euro lunar. „Cu Radunovic am semnat pe doi ani și jumătate. Am semnat deja. O să îi dau 20.000 pe lună”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Ne puteți urmări și pe Google News
Risto Radunovic

Risto Radunovic. Sursa foto: transfermarkt

Internaționalul munteneagrean, răsplătit cu 20.000 de euro lunar

După ce a fost învinsă cu 2-0 de echipa lui Dorinel Munteanu, FCSB are în față unul dintre cele mai importante meciuri din acest sezon. Roș-albaștrii vor juca returul cu Maccabi Tel Aviv.

Un alt rezultat în afară de victorie este exclus pentru echipa lui Becali. O posibilă calificare înseamnă accederea în turul 3 al Champions League ceea ce le asigură roș-albaștrilor și prezența în Conference League în cazul unui eșec în Liga Campionilor.

FCSB, meci greu în Champions League

În cel mai bun scenariu, cu o posibilă victorie în fața israelienilor, FCSB va da cel mai probabil de Sparta Praga în următoarea fază a competiției. În stilul său caracteristic, latifundiarul din Pipera a pregătit primul 11 care va evolua în meciul cu Maccabi.

În linii mari echipa de start va fi aproape identică cu cea din tur, doar că în manșa retur va evolua încă din primul minut și David Miculescu, în locul lui Daniel Popa. Maccabi Tel Aviv - FCSB se va juca miercuri, 31 iulie, de la 21:00.

Revista presei
Partea lor de adevăr