Incendiu la Horezu. Flăcările s-au manifestat violent la un restaurant. Video

Incendiu la Horezu. Flăcările s-au manifestat violent la un restaurant. Video

Un incendiu puternic a izbucnit la un restaurant din Horezu, județul Vâlcea. Detașamentul de Pompieri Râmnicu Vâlcea a intervenit de urgență ajutându-se cu apa din piscină deoarece hidranții din zonă nu funcționau.

Incendiu la Horezu. Flăcările s-au manifestat violent la un restaurant

ISU Vâlcea a anunțat că un incendiu a izbucnit marți la un restaurant din Horezu, județul Vâlcea. Flăcările s-au extins tapid și la un depozit din incintă. Pompierii au fost nevoiți să să folosească apa dintr-o piscină restaurantului deoarece hidranții nu funcționează.

Incendiul a izbucnit în interiorul unei afumătoare, iar flăcările s-au extins spre întreaga clădire afectând și sala de evenimente. Focul s-a extins cu repeziciune din cauza vântului care bate cu putere și la această oră. Suprafață afectată, potrivit pompierilor, este de 300 mp.

Incendiu la Horezu. Captură video

Ne puteți urmări și pe Google News

O femeie a fost transportată la spital

Potrivit ISU Vâlcea, în urma acestui incendiu, o angajată a restaurantului, prezintă multiple tăieturi la față și la nivelul mâinilor. Femeia a încercat să fugă în momentul în care a văzut flăcările, dar geamurile s-au spart din cauza exploziilor și cioburile au rănit-o. Femeia a fost dusă de urgență la spitalul de un bărbat cu mașina personală, deoarece ambulanța nu ajunsese încă la incendiu.

Incendiu la Horezu. Clienții au fugit din restaurant

ISU Vâlcea a anunțat printr-un comunicat că „pompierii vâlceni au fost solicitați la ora 14.25 la un incendiu care se manifesta la un restaurant și o anexă din orașul Horezu”.

Aceștia, se mai arată în comunicat, „s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă cu patru cadre de la punctul de lucru Horezu. Au mai sosit și două autospeciale cu apă și spumă cu șapte cadre de la secția Govora, o autospecială de alimentare cu apă, de asemenea, cu două cadre de la Detașamentul de Pompieri Râmnicu Valcea, respectiv o ambulanță SAJ”.

Incendiu la Horezu. Captura video

Pompierii au reușit să localizeze incendiul de la Horezu este localizat. „Sală de evenimente și bloc alimentar în suprafață de 978 mp afectate în proporție de 80%, precum și un rastel cu policarbonat de la un depozit învecinat. Au fost protejate: un restaurant, un hotel și un depozit”, a mai transmis ISU Vâlcea.

Revista presei