Crima din Brăila. Soțul medicului stomatolog găsit mort, printre suspecți

Crima din Brăila. Soțul medicului stomatolog găsit mort, printre suspecți Crimă Brăila. Sursa foto: Facebook, Bahor Gina

Brăila. Medicul stomatolog Marina Gavril a fost descoperită moartă în cabinetul său de stomatologie în cursul serii de marți. Soțul ei a dat alerta după ce femeia nu i-a mai răspuns la telefon.

Din primele informații se pare că bărbatul, tot medic, este unul dintre primii suspecți în acest caz de crimă. Femeia a fost descoperită cu urme de înjunghieri pe corp, aceasta fiind și cauza principală a morții.

Soțul femeii moarte din Brăila, inclus în cercul de suspecți

Medicul stomatolog a fost găsit de femeia de serviciu în vestiarul cabinetului său, după ce a fost alertată de soț.

Aceasta avea mai multe plăgi în zona gâtului, cât și în zona încheieturii. Varianta unui jaf a fost exclusă de anchetatori, pentru că din cabinetul femeii nu lipsea niciun bun de valoare sau bani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Poliția e acum în căutarea criminalului din Brăila, iar o anchetă a fost deschisă în acest sens.

Criminaliști

Criminaliști. Sursa foto: John R Perry/ Pixabay

Crima ar fi fost premeditată

Anchetatorii suspectează că atacatorul avea o relație strânsă cu femeia și că atacul ar fi fost planificat în avans.

Femeia era originară din Republica Moldova și avea 41 de ani.

Jurnaliștii din Brăila sugerează că medicul stomatolog voia să-și cumpere o armă și a făcut chiar și cursul de port armă. Aceasta s-ar fi temut de rromii care stăteau în apropierea cabinetului său de stomatologie și care în trecut ar mai fi atacat-o.

„La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul, că pe strada General Eremia Grigorescu din municipiu, o femeie ce prezintă urme de violență a fost găsită decedată, într-un cabinet stomatologic.

La fața locului s-au deplasat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila și echipele operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, în vederea efectuării cercetărilor”, potrivit IPJ Brăila.

Revista presei
Parisul la răscruce