Casa Regală, cutremurată de un zvon: Prințul William ar avea amantă

Casa Regală, cutremurată de un zvon: Prințul William ar avea amantă Prințul William. Sursa foto: X

„Katespiracy”, un termen de pe internet cu privire la speculațiile legate de locul unde se află Kate Middleton, a luat o altă întorsătură bizară, când speculațiile legate de prințul William care ar avea o aventură cu Sarah Rose Hanbury au erupt pe rețelele de socializare, menționează un articol apărut în publicația Business Insider. Iar acest lucru are loc în condițiile în care au trecut 80 de zile de la ultima apariție publică oficială a lui Kate.

Prințul William ar avea o aventură cu Marchiza de Cholmondeley

Palatul Kensington a declarat că absența Prințesei de Wales din ochii publicului se datorează recuperării ei după o „operație abdominală planificată”, care a avut loc pe 19 ianuarie. Linia oficială de la palat este că va reveni în curând la îndatoririle cotidiene până de Paște.

Totuși, speculațiile au atins un apogeu luni, după ce Kate a recunoscut că a editat o fotografie cu ea și copiii ei, pe care Palatul Kensington a lansat-o de Ziua Mamei, duminică. Editarea, în viziunea zvonerilor se datora faptului că ducesa de Wales ar fi încă bolnavă. Recunoașterea ei legată de editare - explicată drept un simplu hobby, și care a fost distribuită pe rețelele de socializare – a turnat doar mai mult combustibil peste focul morii de zvonuri.

Mai rău și mai grav, scandalul de editare foto a coincis cu răspândirea unei noi teorii a conspirației: că absența lui Kate din public este oarecum legată de speculațiile legate de prințul William care ar avea o aventură cu Sarah Rose Hanbury, Marchiza de Cholmondeley, care este o prietenă a lui William, din Țara Galilor cu legături ancestrale cu familia regală.

Ne puteți urmări și pe Google News

Palatul Kensington a refuzat să comenteze. Între timp, prin avocații ei, Hanbury a spus că „zvonurile sunt complet false”.

Teoria „Katespiracy” preferată a internetului

Iată o detaliere a modului în care un zvon neîntemeiat – care nu este cu totul nou – a devenit teoria „Katespiracy” preferată a internetului.

Marți, Stephen Colbert - comedian, scriitor, producător și moderator american și gazdă a talk show-ului The Late Show - a dedicat o parte din monologul său de deschidere, zvonului despre afacerea regală.

„Regatul a fost tot o agitație în legătură cu dispariția aparentă a lui Kate Middleton”, a spus Colbert. „Ei bine, acum, detectivii de pe internet presupun că absența lui Kate poate fi legată de o aventură între soțul ei și viitorul rege al Angliei, William.”

Colbert a continuat să o numească pe Hanbury drept femeia din centrul morii de zvonuri. El a mai menționat că speculațiile despre Hanbury și William au apărut pentru prima dată în 2019. Comentariul lui Colbert a stârnit mai multe discuții online despre Rose, Kate și William.

Cum îl afectează pe Prințul William

Cu toate acestea, unii utilizatori care au răspuns la acel flux de zvonuri au fost mai puțin pozitivi cu privire la decizia lui Colbert de a repeta vechiul zvon fără dovezi. "De câte ori cineva îmi vorbește despre o afacere a unei terțe părți, întotdeauna răspund întrebându-i dacă sunt în cameră. Sfârșitul poveștii", a răspuns un comentator mai critic, în timp ce altul a întrebat dacă „afacerea” lui Colbert era să discute despre zvonuri, în primul rând.

În secțiunea de comentarii a unui clip al monologului de pe YouTube, au existat și apeluri pentru stoparea proliferării zvonurilor și pentru ca William și Kate să fie lăsați în pace. 

Comentariile controversate ale gazdei showului au venit la câteva zile după ce ziarul britanic The Independent a distribuit un articol actualizat despre Hanbury.

Articolul, intitulat „Lady Rose Hanbury: Cine este Marchioness of Cholmondeley?” a fost distribuit pe X, duminică.

Cine este presupusa amantă a prințului William?

Rezumând trecutul și legăturile lui Hanbury cu familia regală britanică, raportul explică că ea este un fost model în vârstă de 39 de ani, care este căsătorită cu David Rocksavage, al 7-lea marchiz de Cholmondeley, fapt care o face să dețină titlul de Marchiză de Cholmedely.

Potrivit publicației, Hanbury și soțul ei s-au căsătorit în 2009, au trei copii în comun și locuiesc la Houghton Hall, o proprietate din Norfolk, vecină cu Amner Hall, casa în care Kate și William își petrec timpul cu copiii atunci când nu sunt în Windsor. Se spune că Hanbury a făcut cunoștință cu cuplul prin apropierea caselor lor.

Dar Hanbury, născută Sarah Rose Hanbury, nu este străină de aristocrația britanică.

Articolul notează că bunica lui Hanbury a fost una dintre cele opt domnișoare de onoare ale Reginei Elisabeta a II-a la nunta ei. Ea a fost văzută în prim plan la mai multe evenimente regale majore, cum ar fi banchetul de stat din 2017 de la Castelul Buckingham, unde se pare că s-a așezat lângă Prințul Harry. Ea a participat, de asemenea, la încoronarea regelui Carol al III-lea, unde fiul ei, Lord Oliver, a servit alături de fiul cel mare al lui Kate și William, Prințul George.

Zvonurile au început în The Sun

Într-o cronologie a zvonurilor publicate de Cosmopolitan, zvonurile au început după ce tabloidul britanic The Sun a publicat un articol în care se speculează despre divergențe între Kate și Hanbury, zvonuri care mergeau și mai departe susținând că Prințesa de Wales i-a cerut lui William să o „elimine treptat” din rețelele lor sociale. Articolul, care nu mai apare pe site, nu menționează cauza exactă a zvonurilor.

Rumoarea s-a diminuat semnificativ după 2019, probabil datorită strategiei de relații publice de lungă durată a familiei regale.

Dar a apărut din nou în iulie 2022, când The Cut a raportat că Deux Moi, un cont de Instagram popular de bârfă a celebrităților, a publicat un articol de la un trimis anonim, care susținea că un membru al familiei regale avea o aventură care era în esență un „secret deschis”. La acea vreme, detectivii de internet au arătat cu degetul către William. Din nou, palatul nu a comentat zvonul, dar The Cut a raportat că a cântărit acțiunile în justiție împotriva lui Deux Moi.

Prințul William și Kate Middleton - un cuplu fericit

Lăsând la o parte zvonurile, William și Kate nu au dat nicio indicație că sunt altceva decât un cuplu fericit.

De-a lungul a peste un deceniu de căsnicie, iubiții de la facultate au fost văzuți vorbind frumos unul despre celălalt și făcând front comun în momentele importante - cum ar fi nașterea celor trei copii ai lor și aniversările lor ori moartea Reginei Elisabeta a II- a și, mai recent, problemele de sănătate ale lui Kate.

Joi, Prințul de Wales a vorbit din nou despre Kate în timpul unei vizite la un centru de tineret din Londra, spunându-le copiilor: „Soția mea este cea care se ocupă de partea artistică”, în timp ce decora biscuiți, a raportat The Independent .

Indiferent ce ar spune cercetătorii de pe internet, dovezile reale sunt simple. Kate și William nu au spus și nu au făcut nimic care să sugereze că nu sunt un cuplu fericit în acești ultimii 13 ani de când sunt împreună.