Kate Middleton, prima apariţie publică după externare

Kate Middleton, prima apariţie publică după externare Sursa foto: Arhiva EVZ

Kate Middleton a fost surprinsă pentru prima oară de paparazzi, după mai bine de două luni de când a suferit o operaţie abdominală.

TMZ, un site american de știri despre celebrități, a publicat o fotografie cu Kate Middleton, afirmând că aceasta a fost surprinsă luni, în apropierea Castelului Windsor. Aceasta este prima imagine cu Kate după mai bine de două luni, de când a suferit o intervenție chirurgicală abdominală care necesită o perioadă lungă de recuperare, conform relatărilor SkyNews.

Ultima dată când Prințesa de Wales a fost văzută a fost în ziua de Crăciun, când se plimba alături de alți membri ai familiei regale în Sandringham, Norfolk. Viitoarea regină, în vârstă de 42 de ani, a fost internată la London Clinic, același spital privat unde și regele a fost tratat pentru o prostată mărită. Ea a urmat o operație programată, care a avut loc la 16 ianuarie.

Cum a fost surprinsă Kate Middleton

În imaginea publicată luni de TMZ, presupusă a fi făcută de paparazzi, Kate purta ochelari de soare închiși la culoare și se afla în scaunul pasagerului al unui Audi negru, condus de mama ei, Carole Middleton. Nu părea să fie însoțită de alte rude în mașină și nu se observa prezența unor agenți de securitate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Această situație are loc în contextul în care unchiul lui Kate, Gary Goldsmith, a pășit în casa emisiunii Celebrity Big Brother luni seara. Omul de afaceri în vârstă de 58 de ani, fratele mai mic al mamei lui Kate, Carole, a fost întrebat de gazda emisiunii, AJ Odudu, dacă prințesa va urmări show-ul. El a răspuns: „Dacă va face asta, cred că va sta în spatele unei canapele”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de British royalty (@british_royalty._)

A petrecut 13 zile în spital

După 13 zile petrecute în spital, Kate Middleton s-a întors acasă, iar la acea vreme, Palatul Kensington a menționat că ea „face progrese bune". Cu toate acestea, se preconizează că Prințesa Catherine va reveni la îndatoririle oficiale abia după Paște.

Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, a făcut o vizită norei sale la spital, după ce el însuși a fost internat la London Clinic pe 26 ianuarie pentru tratarea unei măriți de prostată. În mai puțin de două săptămâni, s-a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer.

Kate a primit vizita în spital și a soțului ei, Prințul de Wales, care și-a suspendat temporar rolul regal pentru a se ocupa de îngrijirea ei și a copiilor lor. La începutul lunii februarie, Prințul William și-a reluat angajamentele publice.

Detaliile despre starea de sănătate a prințesei nu au fost dezvăluite, dar palatul a confirmat că nu este vorba despre cancer, iar Kate a dorit să-și păstreze informațiile medicale personale private.

Internetul a fost plin de speculații și teorii ale conspirației despre starea și locul prințesei, care au fost relansate săptămâna trecută, după ce soțul ei, Prințul William, și-a anulat participarea la un eveniment de comemorare a nașului său, unde urma să țină un discurs.

Asigurări de la Palatul Kensington

Pe 17 ianuarie, Palatul Kensington a comunicat că Prințesa de Wales a fost supusă unei intervenții chirurgicale abdominale. Ulterior, reprezentanții lui Kate Middleton au subliniat dorința Prințesei de a menține confidențialitatea informațiilor medicale și au promis să ofere actualizări doar în cazul în care există informații semnificative de împărtășit.

La 29 ianuarie, Palatul a anunțat că aceasta a fost externată și că se recuperează favorabil.

Cu toate acestea, îngrijorarea fanilor față de starea de sănătate a lui Kate a crescut după ce Prințul William și-a anulat participarea la un eveniment public din motive personale, generând diverse teorii ale conspirației pe internet.

Într-o declarație rară, Palatul Kensington a asigurat că Prințesa de Wales își va relua activitățile după perioada Paștelui, clarificând astfel situația.

„Am fost foarte clari de la început că Prințesa de Wales va reveni după Paște și că Palatul Kensington va furniza actualizări doar atunci când apare ceva semnificativ”, se arată în declarație, potrivit People.