Anca Serea, la spital în toiul nopții. S-a speriat foarte tare

Anca Serea, la spital în toiul nopții. S-a speriat foarte tare Sursă foto: arhivă EVZ

Anca Serea a ajuns la spital cu trei dintre copiii ei în toiul nopții. Micuții nu s-au simțit foarte bine, iar soția lui Adi Sînă i-a dus la doctor pentru a vedea ce se întâmplă. Aceasta a spus că s-a speriat.

Anca Serea a ajuns la spital cu trei dintre copiii ei, Ava, Leah și Moise. Soția lui Adi Sînă a spus că micuții au început să se simtă rău în toiul nopții și că s-a speriat foarte tare. Ea a declarat că Ava s-a trezit cu o tuse urâtă și cu tricoul ud.

Anca Serea, cu copiii la spital

„Bună dimi târzie. Am avut o noapte de pomină. Eu nu prea-s adepta mersului la doctor foarte des, însă inima îmi spunea că ceva nu este în regulă cu Ava. O tuse urâțica și faptul că am găsit-o cu tricoul foarte, foarte ud m-au determinat să mergem la un consult de rutină.

anca serea

Sursa foto Instagram

Am avut o noapte extraordinar de grea. Copiii noștri au fost bolnăviori de ceva vreme, dar fără febră, doar puțini apatici. Au mers la școală, au fost testați. N-a ieșit nimic surprinzător în urma testelor. Dar aseară întâmplarea face ca înainte de culcare, pe la ora 20:00, am simțit că Ava nu e ok”, a povestit aceasta, pe Instagram.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce diagnostic au primit copiii

Anca Serea a aflat că Leah este sănătos, dar că Ava și Moise au mai multe probleme de sănătate. Ava a primit două diagnostice din partea medicilor, iar Moise a fost testat pozitiv cu gripă. Soția lui Adi Sînă a spus că medicii i-au recomandat să se izoleze până se fac bine. Aceasta a declarat că cei doi copii primesc tratament și că sunt supravegheați.

Adrian Sînă

Sursă foto: Instagram

Anca Serea și copiii s-au izolat

„Apoi, după foarte multe ore de așteptat la Matei Balș, unde medicii au fost foarte preciși s-a dovedit că Ava, din păcate, va trebui să stea acasă timp de două săptămâni, repaus, hidratare și tratament. Din păcate, Moise are gripă. A fost testat. Leah nu are nimic, iar Ava a primit două diagnostice, unul dintre ele este pneumonia și sperăm să se facă repede foarte bine. Știm că este un copil foarte rezistent, sportiv și care mănâncă super sănătos și deocamdată ne-am izolat, o parte din copilași”, a mai spus vedeta, pe internet.