Scandal între jandarmi și interlopi: Desfă cătușele că te mierlesc!

Scandal între jandarmi și interlopi: Desfă cătușele că te mierlesc! Jandarmerie. Sursa foto: Arhiva EVZ

Polițiștii și jandarmii, prin natura meseriei pe care o practică sunt expuși la tot felul de situații limită. Este și cazul oamenilor legii din Târgu Jiu. Aceștia au fost nevoiți să suporte injuriile și amenințările venite din partea unui cetățean extrem de nervos, recunoscut de altfel pentru activitatea infracțională.

Jandarmi amenințați cu moartea! Persoana în cauză a fost condamnat în trecut de magistrații din Târgu Jiu pentru fapte grave: tâlhărie, scandaluri sau folosirea fără drept a obiectelor periculoase.

Se pare că acest lucru nu l-a împiedicat să-i amenințe și să-i înjure de polițiștii și jandarmii care au fost chemați pentru a aplana scandalul. După ce a fost încătușat și scos afară din respectivul restaurant, persoana în cauză a fost condusă la sediul poliției. Nici în sediul poliției individul nu s-a potolit.

Jandarmi; sursă foto; EvZ

Sursa foto arhiva EVZ

Jandarmi amenințați de un intelop din Târgu Jiu

„ Am 7 ani de pușcărie, mai fac 5 pentru tine, dar să moară mama mea și familia mea de nu te tai, te fac varză. O să plângă mă-ta de mila ta, o sa-ți dau 35 de bricege. O să vezi tu ce o să pățești, mă”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Au fost doar câteva din invectivele folosite de persoana respectivă pentru a-i amenința pe jandarmi. Bărbatul fost arestat pentru 24 de ore, însă procurorii au dispus măsura controlului judiciar.

Bărbatul are deja o condamnare de un și trei luni de închisoare cu executare. Mâine, 4 septembrie, magistrații vor dispune decizia definitivă. Revenind la sursa conflictului, oamenii legii au intervenit vineri noaptea pentru a aplana un conflict izbucnit la un restaurant din oraș.

Robert Chiriac, bărbatul în cauză, a agresat o persoană de sex masculin care se afla în incinta localului respectiv. La scurt timp după ce au intervenit trupele de jandamri, bărbatul a devenit agresiv cu forțele de ordine. Într-un final scandalagiu a fost imobilizat și încătușat.

Amenițările au continuat la adresa trupelor de jandarmi

Nici în timpul intervenției și nici la sediul poliției Robert Chiriac nu s-a calmat. Ba dimpotrivă a adoptat un ton extrem de agresiv și i-a amenințat pe jandarmii care l-au imobilizat.

”Am lume tăiată cât nu ai tu bătută. Dacă mâine seară nu te tai, sunt un fraier.Te bat și mă duc la pușcărie. Îmi asum, că te contopesc. Desfă cătușele că te mierlesc! Ești gabor, ne întâlnim în oraș, am 300 de băieți… te tai. Da, mă, te ameninț, îmi asum. Ești o zdreanță. Mai mult de 24 n-ai ce să-mi faci. 

Mâine seară la ora asta îmi dă drumul. Mă-ta va plânge, te prind și te violez. N-o să te iert niciodată. Pe 4 mă duc la pușcărie, am definitivă. Mai mult de 24 de ore nu-mi dai, te execut! Mâine seară de tai”, sunt doar o parte din amenințările enunțate de Chiriac care pot fi reproduse. 

În cauză forțele de ordine au deschis un nou dosar penal pe numele bărbatului pentru ultraj.