Tragedie, accidentat mortal la Costinești

Tragedie, accidentat mortal la Costinești Accident mortal pe DN 39, la Costinesti. Sursa foto: facebook

Tragedie, accidentat mortal la Costinești! Polițiștii din Constanța au avut un caz greu de rezolvat. Un pieton care traversa Drumul Național 39, prin loc marcat, a fost accidentat mortal de un șofer. Mai grav este ce a făcut soferul vinovat după accident.

Tragedie, accidentat mortal la Costinești. Din primele informații, tragedia a avut loc între localitățile Tuzla și Costinești, victima fiind un bărbat în vârstă de 38 de ani. La fața locului s-au deplasat în regim de urgență mai multe echipaje medicale, dar în ciuda eforturilor depuse de medicii de la SMURD și de la Unitatea de Primire a Urgențelor, bărbatul a decedat.

Tragedie, accidentat mortal la Costinești. Șoferul a fugit de la locul accidentului

În urma acestui eveniment, polițiștii au deschis un dosar penal, pentru ucidere din culpă. Mai grav a fost că șoferul care a provocat accidentul a părăsit locul faptei.

Șoferul vinovat a fost identificat după câteva ore, în persoana unui tânăr de 26 de ani. Acesta consumase alcool, având o concentrație de 0.07 la grame la mie, la momentul testării, după câteva ore.

Ne puteți urmări și pe Google News

”La data de 18 august, în jurul orei 04.40, acesta ar fi condus un autoturism, pe D.N. 39, între staţiunea Costineşti şi comuna Tuzla, şi ar fi surprins şi accidentat un bărbat, de 38 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă. Ulterior, ar fi părăsit locul faptei. În urma accidentului rutier, pietonul a fost grav rănit, fiind transportat la spital, unde, ulterior, a decedat”, a transmis IPJ Constanţa.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului.

Al doilea eveniment grav

Un alt accident grav a avut loc, tot pe DN 39, în apropierea localității Vama Veche, unde un tânăr care conducea sub influența drogurilor a intrat cu mașina într-un grup de cinci persoane.

Interventie. Masină de poliție

Mașina de poliție

În urma acestei tragedii, doi tineri, de 20 și de 21 de ani au decedat. Ceilalți trei pietoni au ajuns la spital cu diferite răni.

Autorul accidentului a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și methamphetamine.

Surse din Poliția Constanța au declarat că șoferul era atât de drogat încât nu a știut că a comis acest accident grav.

Potrivit Poliției Constanța, accidentul s-a produs în jurul orei 05.25, pe DN 39, în apropierea localității Vama Veche. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr de 19 ani a condus mașina pe DN 39 și a intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe carosabil.