Echipa națională U21 a Italiei a rămas fără echipamentul sportiv. Mai multe perechi de ghete au fost furate din vestiar

Echipa națională U21 a Italiei a rămas fără echipamentul sportiv. Mai multe perechi de ghete au fost furate din vestiar Sursa: gov.ro

România și Georgia au fost țările care au organizat Campionatul European U21 din acest an. Pe lângă faptul că echipa de tineret a țării noastre a fost una dintre cele mai slabe de la acest turneu final, România este protagonista unui alt incident rușinos.

România a fost alături de Georgia gazda Campionatului European U21. Selecționata de tineret a fost una dintre cele mai slabe echipe de la acest turneu final. Echipa națională U21 nu a reușit să câștige niciun meci, nu a marcat niciun gol și a obținut doar un punct în urma egalului cu reprezentantiva Croației. În cele din urmă, România s-a clasat pe ultimul loc în Grupa B. Selecționata de tineret a pierdut atât în fața Spaniei, 0-3, cât și contra Ucrainei, scor 0-1.

Pe lângă rezultatul slab de la acest Campionat European, țara noastră este protagonista unui incident rușinos. Naționala de fotbal a Italiei a susținut că o parte din echipamentul sportiv al fotbaliștilor a fost furat. Primele informații arată că este vorba de patru perechi de ghete care se aflau în vestiarul italienilor, din incinta stadionului Cluj Arena din Cluj Napoca. Furtul ar fi avut loc în timpul meciurilor de la Euro U21.

De cine au fost furate ghetele italienilor

Autoritățile consideră că este foarte puțin probabil ca echipamentul sportiv să fi fost furat de o persoană din afara staff-ului tehnic sau de angajații firmelor care și-au desfălurat activitatea în timpul Campionatului European U21. De asemenea, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj a transmis că accesul vizitatorilor este strict interzis la vestiarele echipelor. Oamenii legii au deschis un dosar penal, iar cercetările în acest caz sunt continuate, potrivit BZC.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

„La data de 25 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au demarat activități de cercetare în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt, după ce au fost informați despre faptul că în perioada 22-23 iunie a.c., persoane necunoscute, profitând de faptul că ușile vestiarelor din incinta Cluj Arena au fost lăsate neasigurate, au sustras patru perechi de ghete de fotbal aparținând unor jucători. Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”, se precizează în comunicatul emis de IPJ Cluj-Napoca.