Proprietarul unui apartament din Sectorul 4 și-a găsit chiriașa moartă, într-un sac

Proprietarul unui apartament din Sectorul 4 și-a găsit chiriașa moartă, într-un sac Crimă. Sursa foto: Arhiva EVZ

Proprietarul unui apartament din Sectorul 4 al Capitalei a făcut o descoperire macabră în locuința sa în după-amiaza zilei de duminică, 3 iunie. Poliția și un echipaj medical s-au deplasat de urgență la fața locului.

Polițiștii de la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 16 a fost sesizați prin apel la numărul de urgență 112, în după-amiaza zilei de duminică, 3 iunie, că într-o locuință din Sectorul 4 al Capitalei se află o persoană decedată. Polițiștii și un echipaj medical s-au deplasat la fața locului, iar doctorii au constat decesul persoanei care stătea cu chirie în acel apartament.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri au preluat ancheta și au transmis că vor continua cercetările pentru a stabili care au fost cauzele și condițiile în care s-a produs decesul. Trupul persoanei decedate a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Ce a descoperit un proprietar în apartamentul său din București

Surse din anchetă au spus că proprietarul apartamentului, situat pe Aleea Gornești, a mers la locuință și a găsit-o pe femeia care stătea în chirie moartă. Trupul acesteia era băgat în lada patului tip dormeză într-un sac de plastic. Mai mult decât atât, trupul chiriașei se afla în stare avansată de putrefacție, potrivit Stiripesurse.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acest incident vine la scurt timp, după ce un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a murit în timp ce efectua lucrări de renovare într-o anexă dintr-o gospodărie din comuna Marginea, Satu Mare.

Polițiștii de la Secția Rurală Marginea au transmis că bărbatul a mers la locuința unui consătean pentru a efectua o tencuială interioară la un garaj. Soția bărbatului a observat că acesta nu i-a mai răspuns la telefonul și a mers la casa în care știa că partenerul ei lucrează. Femeia l-a găsit pe soțul ei căzut la podea și se află în stare de inconștiență. Mai mult decât atât, soția decedatului le-a spus polițiștilor că atunci când a încercat să îl atingă s-a electrocutat. Medicii au constat că bărbatul avea plăgi arse la nivelul mâinilor și abdomenului, în urma unei probabile electrocutări, potrivit Monitorulsv.ro.