Doina Teodoru, în ipostaze intime alături de alt bărbat. Cătălin Scărlătescu este de acord cu tot ce face iubita lui

Doina Teodoru, în ipostaze intime alături de alt bărbat. Cătălin Scărlătescu este de acord cu tot ce face iubita lui Sursa: Doina Teodoru/ Instagram

Doina Teodoru a devenit cunoscută publicului în special după oficializarea relației cu celebrul chef Cătălin Scărlătescu. Aceasta este și o actriță foarte talentată, motiv pentru care își ia foarte în serios meseria, de fiecare dată.

Doina Teodoru a apărut de curând în ipostaze intime alături de alt bărbat, în pat. Totul a fost însă pus în scenă într-o emisiune în care nimic nu este real. Aceasta a jucat în serialul de tip reality-show „Lecții de viață” de la Pro TV.

Doina Teodoru își ia meseria foarte în serios

În episodul difuzat luni, 27 martie 2023, de la ora 14.00, Doina a jucat rolul unei femei pe nume Gabriela Găman, una destul de geloasă, potrivit scenariului. Actrița apare la un moment dat alături de un alt bărbat, și el actor, ambii goi în pat, în ipostaze tandre.

Din acest motiv, Cătălin Scărlătescu poate sta liniștit, deoarece iubita lui nu i-a fost nicio clipă infidelă, ci totul ține de meseria pe care o are Doina. Nici în „America Express” actrița nu s-a sfiit să interpreteze diverse roluri, în care a trebuit să se sărute cu un bărbat. Celebrul bucătar s-a arătat mereu pe deplin de acord cu tot ceea ce face iubita lui și o susține.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, puțini știu că meseria Doinei i-a adus acesteia un premiu important în urmă cu mai mulți ani, ea câștigând un sezon al emisiunii de comedie iUmor de la Antena 1.

În ce producții a mai apărut iubita lui chef Cătălin Scărlătescu

Serialul „Lecții de viață” și apariția la iUmor nu au fost singurele producții extrem de urmărite de români în care Doina a apărut. În trecut, aceasta a jucat și alături de Mihai Bendeac, în producția „Băieți de oraș”, acolo unde actrița nu a trecut neremarcată.

Drept urmare, Bendeac a ținut atunci să o felicite pe Doina Teodoru atât pentru calitățile actoricești, dar și pentru frumusețea sa. La participarea sa la iUmor, actorul a menționat că de mult timp nu a mai văzut o femeie atât de frumoasă.

„Ai fost genială! Sunt cel mai fericit om din lume! Eu când am văzut-o pe Doina Teodoru pentru prima data la iUmor, chiar am avut senzația că de mult timp nu mai văzusem o femeie atât de frumoasă”, i-a spus Mihai Bendeac Doinei Teodoru, fostă câștigătoare a concursului iUmor, potrivit Fanatik.