Loraine de Hillerin, prințesa care a urcat pe scena „Românii au talent”. Trăiește la Medgidia și are „sânge albastru” - Video

Loraine de Hillerin, prințesa care a urcat pe scena „Românii au talent”. Trăiește la Medgidia și are „sânge albastru” - Video Sursa foto: captură video

În cadrul show-ului de televiziune ”Românii au talent”, o adolescentă în vârstă de 13 ani a reușit să impresioneze juriul cu un un cântec interpretat în limba franceză.

La ediția de vineri a emisiunii ”Românii au talent”, difuzat de PRO TV, la un moment dat, pe scenă a urcat o fetiță de 13 ani, care este nimeni alta decât prințesa Loraine de Hillerin.

Loraine le-a spus juraților că provine dintr-o familie nobiliară, originară din Franța, și că acum trăiește alături de familie ei, în România. Mica prințesă a mai povestit că familia ei are blazon nobiliar.

”Mă numesc Loraine de Hillerin. Sunt contesă, prințesă din străbunici din Franța. Familia mea, în secolul 15 a plecat din Franța, aici în România, la Medgidia și au format o comunitate acolo. Au primit 10 hectare de pământ, dar acum din păcate nu mai este nimic acolo, dar vreau să zic că familia mea are blazon, iar blazonul nostru este cu trei roze argintii”, a povestit Loraine.

Ne puteți urmări și pe Google News

Concurenta cu sânge princiar a cântat o piesă în limba franceză care i-a uimit pe cei patru membri ai juriului, Andra, Bobonete, Andi Moisescu și Dragoș Bucur.

Cu patru de ”da”, Loraine a trecut în etapa următoare a concursului.

La 90 de ani a evoluat la ”Românii au talent”

Un alt moment inedit a fost reprezentat de prezența în emisiune a unui bunic în vârstă de 90 de ani.

Florin Zgâvârdici este din Iași, fiind și ce mai vârstnic concurent care a venit vreodată în fața juriului de la ”Românii au talent”.

Acum câțiva ani, nonagenarul a mai participat la acest show, și a ajuns până în finală, unde a pierdut.

”Familia mea nu a fost de acord să vin la Românii au Talent. Nu am primit încurajări din partea nimănui. Mi-au zis și fetele amândouă și nevastă-mea, că unde mă mai duc la vârsta asta. Mi-au zis că mă mișc greu, dar nu e adevărat. Mă mișc greu prin casă, dar pe scenă eu mă mișc foarte ușor pentru că acolo e viața mea”, a povestit Florin Zgâvârdici, scriu cei de la playtech.ro.