Andra a rămas mască! Moment fabulos la Românii au talent 2022. Toată lumea s-a uitat

Andra a rămas mască! Moment fabulos la Românii au talent 2022. Toată lumea s-a uitat Sursa foto: Razvan Valcaneantu/EVZ

Momente incredibile în Vinerea Mare, în direct la PRO TV. Totul s-a întâmplat la Românii au talent unde celebra Andra nu s-a mai putut abţine. O concurentă a lăsat tot juriul fără cuvinte prin prestaţia ei. A primit 4 de Da şi a mers în etapa următoare.

Momente fabuloase vineri seara, la Românii au talent 2022. Andra, dar şi ceilalţi juraţi ai show-ului au rămas fără cuvinte la prestaţiile senzaţionale ale unor concurenţi.

Andra a rămas mască!

Pe ritmuri tradiționale a început Vinerea Mare la PRO TV! Într-o atmosferă încărcată de energie și bucurie, românii s-au bucurat de talente incredibile și au fost cu ochii pe cea de-a douăsprezecea ediție a sezonului 12 Românii au talent. Pe scenă au venit oameni încărcați de dorință de afirmare și pasiune pentru ceea ce fac, iar Andi, Andra, Dragoș și Bobo i-au răsplătit cu o calificare mult visată în următoarea etapă.

Printre cele mai aplaudate reprezentații ale serii s-a aflat Ionela Marin, o tânără de 15 ani, din Otopeni care a venit să cânte și să se simtă bine. După ce, toată viața, părinții i-au fost alături, aseară ea și-a dorit să le arate cât de mult a evoluat și... a reușit! ”Mai rar mi-a fost dat să aud asemenea voce”, i-a spus Andra, iar Mihai Bobonete a admis: ”Momentul tău m-a impresionat”. Fără să stea pe gânduri, jurații au răsplătit-o cu 4 de DA și i-au adus acesteia fericirea adevărată pe chip.

Ne puteți urmări și pe Google News

PRO TV şi-a distrus concurenţa cu Românii au talent 2022

Ca de fiecare dată, show-ului a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:03. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.5 puncte de rating și 30.7% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 4.1 puncte de audiență și 13.1% share. De-a lungul difuzării, peste 1.8 milioane de români s-au bucurat de o seară în care talentul a fost la putere, iar în minutul de aur, la ora 22:13, peste 2.3 milioane de telespectatori erau cu ochii pe show.

Bucuria calificării în următoarea etapă, după ce au primit 3 sau 4 de DA, au trăit-o: Familia Tăbuș și Ansamblul ”Dor de tei”, Iris Anghelina, Ansamblul ”Maria Lătărețu” Junior, Evelina Barcan și Rareș Bonciu, Maria Ilie, Florin Ciobanu, Aris Arhire, Mihaela Răchită, Steve Ant, Nerea Fierariu, Sabrina Diacov, Folk Călimănel, Elvis Constantin Asan, Simona Mereu și Prince Black Eagle și Ionela Marin.

Momentele voastre favorite din edițiile de până acum, dar și emisiunea online Backstage Show cu Pavel Bartoș și Smiley, se pot vedea vedea în exclusivitate pe VOYO!