Simona Halep pare că a trecut peste divorțul de Toni Iuruc. Cu cine a mers sportiva în Dubai

Simona Halep pare că a trecut peste divorțul de Toni Iuruc. Cu cine a mers sportiva în Dubai

Simona Halep este în continuare suspendată provizoriu din cauza acuzațiilor de dopaj. Sportiva a plecat în mai multe vacanțe de când a fost anunțată că nu va mai putea juca tenis pentru o perioadă, iar acum Halep se află în Dubai alături de colaboratorii ei.

Simona Halep nu a participat la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, pentru că este suspendată provizoriu din cauza acuzațiilor de dopaj. Jucătoarea de tenis a decis să plece într-o vacanță în Dubai alături de colaboratorii ei. Fostul număr 1 WTA speră să poată participa la cele mai importate competiții din luna februarie care se vor desfășura în această zonă.

Dubla câștigătoare de Grand Slam a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare în care se putea vedea cum sportiva se atrenează alături de noul ei preparator fizic. Este vorba de Fabien Cosmao. Halep se bucură și de timpul liber pe care îl are și le-a arătat fanilor ei din mediul online fiecare pas pe care îl face în Dubai.

Cu cine a plecat Simona Halep în Dubai

Au apărut mai multe zvonuri că Simona Halep ar fi trecut peste divorțul de Toni Iuruc și că ar avea o nouă relație. Una dintre fotografiile pe care Halep le-a postat pe Instagram a lăsat loc pentru astfel de interpretări. Într-o imagine se poate vedea cum Simona se pregătea să ia prânzul la un restaurant, iar la masa ei sunt așezate două tacâmuri. Nu se știe cine este persoana cu care jucătoarea de tenis a mers la terasă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fostul număr 1 WTA este însoțită în Dubai de preparatorul ei fizic, sparring partnerul Vasile Antonescu și  Mihai Pal de la clinica Kinetic Sport & Medicine. Așadar, este foarte probabil ca unul dintre cei trei bărbați să fi fost persoana cu care Simona a stat la masă. După prânzul la restaurat, sportiva a mers la o pisicină situată lângă celebrul hotel Burj al Arab. Ea a purtat un costum albastru dintr-o singură piesă. Halep s-a fotografiat zilele trecute alături de preparatorul ei francez, iar internauții au sperat că sportiva și-a refăcut viața după despărțitea de Iuruc.