Noua colaborare a lui Patrick Mouratoglou. „Simona Halep m-a încurajat să caut.” Cu ce sportiv va lucra

Noua colaborare a lui Patrick Mouratoglou. „Simona Halep m-a încurajat să caut.” Cu ce sportiv va lucra

După ce Simona Halep a anunțat că nu va mai juca în 2022, Patrick Mouratoglou și-a găsit alt sportiv pe care să-l antreneze. Tehnicianul a declarat că jucătoarea de tenis l-a încurajat în această colaborare.

Simona Halep (31 de ani, 9 WTA) a suferit o operație chirurgicală la nas și a anunțat că nu va mai intra pe teren în 2022. Jucătoarea de tenis l-a încurajat pe Patrick Mouratoglou să antreneze pe altcineva până își revine, iar tehnicianul a găsit o nouă colaborare.

Mouratoglou va fi antrenorul danezului Holger Rune (19 ani, 27 ATP). El a declarat că îl știe de la vârsta de 13 ani și că au o legătură foarte specială. „Cât timp se recuperează, Simona Halep m-a încurajat să caut o nouă colaborare. Astăzi, sunt fericit să anunț că mă voi alătura echipei lui Holger Rune. Sunt foarte entuziasmat să lucrez cu Holger. Avem o legătură specială, încă din ziua în care ne-am cunoscut, când el avea doar 13 ani”, a scris Mouratoglou pe Twitter.

Problemele Simonei Halep în tenis

În acest an, Simona Halep a bifat 39 de victorii și 11 înfrângeri. A câștigat două turnee, ambele pe suprafață rapidă: Melbourne Summer Set 1 și Toronto. Cu toate că este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume, aceasta a povestit că a avut momente în care a vrut să renunțe.

Ne puteți urmări și pe Google News
Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Toronto. „Vreau să-i mulțumesc lui Patrick”

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Toronto. „Vreau să-i mulțumesc lui Patrick” Sursă foto: Instagram

Simona Halep a mărturisit că nu a avut mereu o impresie bună despre ea și că nu a crezut că va ajunge atât de departe. Sportiva a precizat că o gândire pozitivă va face diferența.

„Sfatul meu pentru toată lumea este: Nu vă judecați singuri! Dacă vă judecați, nu veți putea da randament maxim. Îmi spuneam mie însămi că nu sunt destul de bună, că pot pierde ușor dacă joc așa.

Credeam că joc prost și că nu contează dacă muncesc mult, pentru că tot nu voi obține ceea ce mi-am propus, adică titluri importante. Eram negativistă pe teren și îmi spuneam că sunt o proastă, atunci când făceam greșeli ușoare.

Astfel de lucruri mă apăsau în acele momente, așa că mi-am schimbat atitudinea și am devenit mult mai relaxată și mai tolerantă cu mine însămi”, a spus Simona Halep, potrivit Digisport.